Vi söker Isoleringsplåtslagare till Norrköping/Finspång

Vi söker Isoleringsplåtslagare till Norrköping/Finspång

Jobbeskrivning

Om tjänsten

Arbetet som Isoleringsplåtslagare innebär tekniskt isoleringsarbete såsom att isolera rör, pannor, cisterner och behållare samt plåtslagning på industrier. Arbetet sker på varierande arbetsplatser med filialen Norrköping/Finspång som utgångspunkt. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Kvalifikationer Isoleringsplåtslagare

Vi söker dig som är Isoleringsplåtslagare. Tjänsten kommer även innebära en del arbetsledaransvar så därför är det meriterande om du har erfarenhet av att leda och fördela arbete. Då resor mellan arbetsplatserna är vanligt förekommande är det ett krav att du har B-körkort.

Arbetet sker både i team och individuellt, därför är det viktigt att du har lätt för att samarbeta med andra människor men också kan arbeta självständigt. Det är också viktigt att du har en positiv inställning. Eftersom HSEQ-frågor (Hälsa, Säkerhet, Miljö, Kvalité) är en viktig del av vår verksamhet är det meriterande om du har kunskap inom dessa områden.

Övrigt

Goda kunskaper i svenska samt grundläggande kunskaper i engelska.

Kontaktpersoner

För frågor kring tjänsten, kontakta avdelningschef Samuel Risbeck via telefon: 0729-936793 eller mail: samuel.risbeck@bilfinger.com

Ansökan

Sista ansökningsdag är 2019-03-31. Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan redan idag. Ansökan skickas in via vår hemsida http://www.is-sweden.bilfinger.com

Vi ser fram emot din ansökan!

Profilbeskrivning
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör, Industri & Produktion
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 23 apr (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bilfinger Industrial Services Sweden AB ingår i Bilfingerkoncernen med cirka 36 000 anställda på global nivå. I Sverige består verksamheten av 1100 anställda med verksamhet i hela landet och huvudkontor i Kungälv. Med massa-, kärnkrafts- och byggindustrin samt den petrokemiska sektorn som huvudsakliga marknader är Bilfinger Industrial Services Sweden Sveriges största isoleringsföretag.