Säljare, nyförsäljning

Till Östergötland och delar av Småland

Har du någon gång fantiserat om att själv kunna påverka din lön och tjäna de pengar som du alltid har drömt om? Då är denna tjänst någonting för dig!

Vi är landets största leverantör av hyrmattor och söker nu en säljare som kan hjälpa oss att fortsätta växa.

Det är endast du själv som sätter gränser och genom hårt arbete, disciplin och vinnarskalle kan du gå hur långt som helst. Du kommer dessutom att arbeta i ett marknadsledande och internationellt bolag med goda utvecklingsmöjligheter.

Som säljare ansvarar du för försäljning till nya kunder, där du kan identifiera kundernas behov, lyssna in och leverera det kunden önskar. Rollen präglas av ett högt tempo och självständigt arbete där lösningen för kund står i fokus. Du kommer själv att boka dina kundbesök, förhandla och skriva avtal. Vi ger dig ansvar för hela säljprocessen.

Tjänsten
  • Ansvara för nyförsäljning
  • Bokning av egna kundbesök
  • Skriva offerter och avtal
  • Förhandlingar
  • Stort eget ansvar
  • Arbeta självständigt mot budget
Din profil
Vi tror att du trivs och drivs av nyförsäljning och spontanbesök.
Du motiveras av att nå dina mål och tänker "sälj" i allt du gör. För att lyckas i tjänsten krävs det att du är en god lyssnare som har lätt för att skapa kontakter och har en hög arbetsmoral.

Krav
Viktigast för oss är att du har ett personligt driv och ett passionerat sätt att ta dig an nya utmaningar. Om du har erfarenhet av uppsökande försäljning är det meriterande. Tidigare erfarenhet av säljstödsystemet Lime är också meriterande men inget krav. Krav är att du har gymnasial utbildning samt körkort.

Vi erbjuder dig
Förutom anställning i ett marknadsledande och internationellt bolag erbjuder vi dig en spännande och utvecklande tjänst med trevliga kollegor. Du kommer få löpande coachning. I tjänsten ingår även tjänstebil.

Ansökan
Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Mikael Hedenqvist, säljchef, på telefon 0702-11 01 08.

Välkommen att registrera din ansökan, ett personligt brev och CV genom länken nedan. Vi tillämpar löpande urval vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag löpt ut - så skicka in din ansökan redan idag!

Välkommen med din ansökan!
Berendsen är ledande inom textilservice både i Sverige och Europa. Vi skapar mervärden för kunden genom att ta hand om hanteringen av arbetskläder, bädd- och badlinnen, hygienutrustning och golvvård. För att frigöra tid och pengar för kunden erbjuder vi våra produkter och tjänster i totalekonomiskt fördelaktiga hyrkoncept. Berendsen Textil Service AB ingår i Elis, ett börsnoterat franskt bolag. I Sverige är vi 1300 medarbetare och omsätter 2 miljarder kronor. Huvudkontoret ligger i Malmö och vi har 24 anläggningar spridda över landet.

Sökord: säljare, försäljare, försäljning, sälj, fältsäljare, distriktsäljare, regionsäljare, utesäljare
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Säljpoolen AB
Sista ansökningsdag 4 jan (52 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!