Fastighetsskötare till Balder i Norrköping

Fastighetsskötare till Balder i Norrköping

Balder fortsätter att växa och utvecklas och den snabba utvecklingen beror på nyinvesteringar men också för att Balder har engagerade och kunniga medarbetare som genom laganda och samarbete skapar resultat. Vi tar vara på varandras styrkor samt erfarenheter och vi sjösätter nya idéer för vidareutveckling av både verksamheten och våra kollegor. Vill du vara med och vidareutveckla bolaget? Vi söker nu en driven Fastighetsskötare till Norrköping!

Att vara en del av Balder ställer höga krav men ger dig också goda möjligheter att utvecklas. Balder har korta beslutsvägar och en öppen atmosfär som främjar respekt och ärlighet. Gemensamt har vi på Balder ett ansvar för att skapa förtroende hos våra kunder och medarbetare.

Arbetsuppgifter
Som Fastighetsskötare ansvarar du för den dagliga driften och den inre och yttre skötseln av tilldelade fastigheter. Du arbetar nära övriga på förvaltningen och hanterar kontakter med såväl entreprenörer som kunder. Vidare kommer du att:
  • Arbeta med felavhjälpande underhåll och förebyggande arbete i och runt fastigheterna genom ronderingar, mottagande och utförande av felanmälan samt återkoppling till kund och ansvarig.
  • Inrapportera och följa upp statistik för energi- och vattenförbrukning.
  • Bistå med kontroll av utförda tjänster.
  • Medverka vid - alternativt utföra - besiktningar av lägenheter/lokaler.
Du välkomnas till vårt kontor i Norrköping och rapporterar till Områdesansvarig.

Din profil
Vi söker dig med ett par års erfarenhet av arbete i bostadsfastigheter som fastighetsskötare eller med likvärdigt arbete. Du är van att arbeta självständigt och är en utåtriktad person. Kunskaper och utbildning av något slag inom elektriska installationer är önskvärt. VVS-tekniska anläggningar, ventilation samt styr- och reglerteknik är meriterande. Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska. Talar du fler språk är det meriterande. B-körkort är ett krav.

Som Fastighetsskötare kommer du att vara vårt ansikte utåt genom att dagligen synas och finnas till hands för våra kunder. Nu söker vi dig som är pålitlig, engagerad, strukturerad och har en god samarbetsförmåga både med kunder och kollegor. Du är enkel att förstå och kommunicerar på ett lyhört och ödmjukt sätt. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

Din ansökan
Låter detta som en tjänst för dig? Ansök redan idag, dock senast den 4 oktober 2018. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Om du inte har ditt CV och personliga brev tillgängligt just nu kan du även registrera en ansökan via mobilen med din LinkedInprofil. Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Johan Pfeifer på 0739 – 23 07 86.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Johan Pfiefer
Telefon 0739 23 07 86
Område Norrköping
Yrkesroll Övrigt
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://weselect.se/
Sista ansökningsdag 4 okt (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Du kommer vara med och påverka såväl din roll och din egen utveckling som vårt arbete i regionen och som medarbetare hos oss möter du en platt organisation med korta beslutsvägar i stort och smått. Du kommer att arbeta tillsammans med kollegor som har en stark vilja att utvecklas tillsammans med verksamheten. Hos Balder finns goda möjligheter att hitta nya utmaningar och kompetensutveckling. För oss är det en viktig del av trivsel och god arbetsmiljö att varje medarbetare är delaktig i sin egen utveckling och att alla känner ett ansvar för allas vår trivsel.