Norrköpings distrikt söker Ambulerande virkesmätare

Norrköpings distrikt söker Ambulerande virkesmätare

Vårt erbjudande

Vi erbjuder dig ett självständigt arbete i ett framåtsträvande företag där du får möjlighet att vara med att påverka och utveckla för framtiden. Våra värdeord inom Biometria är opartisk, professionell och rationell. Som anställd ansvarar du för att vara väl insatt i företagets strategiska inriktning och övergripande mål.

Biometria verkar för att skapa en attraktiv arbetsplats med öppenhet och ett tillåtande klimat. Vi välkomnar dig att bidra till verksamheten med din kompetens – Det är bra att vi är olika.

Skärblacka eller Braviken är möjliga stationeringsorter för tjänsten. Kvälls-, natt- och helgtjänstgöring ingår i tjänsten.

Löne- och anställningsvillkor enligt gällande kollektivavtal. Tjänsten är heltid och tillträde omgående.

Ditt ansvar

Arbetsuppgifterna
består av alla förekommande arbetsuppgifter
på travmätnings, bränsle- ochstockmätningsstationer inomdistriktet.

Vem är du?


Du är noggrann, ordningsam och har lätt för att samarbeta.

Du är engagerad,
professionell och förtroendeingivande.
Som ambulerande mätare på distrikt Norrköping tjänstgör du på flera olika typer av industrier. God flexibilitet krävs då arbetsuppgifterna är många och väldigt varierande. Arbetstiden kan variera från dag till dag då man som ambulerande virkesmätare i stor utsträckning täcker för ordinarie personals frånvaro.

Tidigare erfarenhet av virkesmätning är önskvärt. Skogliga kunskaper är meriterande.

Vill du veta mer?

Kontakta Marie Regnér, distriktschef, Norrköping tel. 010-2285196

Din ansökan

Skicka ansökan med CV
till rekrytering-virkesmatare@biometria.se snarast, urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag

Märk CV med Norrköping

Fackliga företrädare:

GS: Jonas Davidsson tel. 010-2285182

Unionen: Anders G Olsson tel. 010–2281641
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.biometria.se
Sista ansökningsdag 15 apr (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Biometria är den nya organisationen för virkesmätning- och redovisning och är en fusion av fyra föreningar: SDC och virkesmätningsföreningarna VMF Nord, -Syd och -Qbera. Biometria bidrar till att affärer kan genomföras med högt förtroende på en korrekt grund genom opartisk mätning och redovisning. Vår roll är också att förmedla och förädla affärskritisk information mellan köpare och säljare av skogsindustriell råvara, att effektivisera administrationen mellan parterna och utveckla servicetjänster till nytta för våra medlemmar. Vi är 800 medarbetare och finns i hela landet.