Teknisk säljare OEM till BEWI Insulation AB, Norrköping

Teknisk säljare OEM till BEWI Insulation AB, Norrköping

Teknisk OEM Säljare

Sverige / Norrköping

BEWiSynbra Group är en av de ledande EPS-producenterna i Europa. Vi är ett av de första bolagen som har 100% återvunnet EPS/cellplast, vi satsar mycket på vår miljö och framtid. Vill du vara en del av vår framtidsvision?

Arbetsuppgifter

Som teknisk OEM säljare hos BEWi Insulation blir du ansvarig för att utveckla företagets marknadsposition inom Cellplast isolering till industri/OEM kunder i Sverige. Ditt fokus kommer vara att etablera och vårda kundrelationer inom industri - och produktionsbranschen för hela Sverige.

Du kommer att sälja både standardlösningar och kundanpassade lösningar till industri och OEM kunder. Fokus ligger delvis på att vårda befintliga kunder, men framförallt bearbeta och utveckla nya kunderrelationer i Sverige. Du kan utgå från vårt kontor i Norrköping där vi även har produktion, med möjlighet till arbete hemifrån och även utgå annan bostadsort.

"BEWI är inne i en ny fas som bolag när man går från familjeägt till börsnoterat. Man har en målsättning om att växa till en av de starkaste tillverkarna av Cellplast, och med en expansiv fas med uppköp av produktionsenheter och siktet på miljö gör det oss till en marknadsledare och produktinnovatör."

Läs mer om vad Fredrik har att säga om tjänsten och företaget på https://career.masterhelp.se/bewi/oem

Vi erbjuder

En plats i ett familjärt börsnoterat koncernbolag som är en av de ledande inom ESP-produktion i Europa. Vi satsar mycket på vår miljö och framtid, och som företag har vi en öppenhet mellan oss kollegor fast vi är en stor organisation. BEWi har som mål och vision att skapa en kraftiig tillväxt inom koncernens alla bolag inom en snar framtid. För rätt person finns stora möjligheter att växa inom koncernen.

Profil

Vi söker dig som är självgående och strukturerad. I ditt arbete är du strategisk och tänker långsiktigt. Vi fäster stor vikt vid drivkraft, engagemang och motivation. Du har affärssinne, trivs med att jobba självständigt, ta egna initiativ och att arbeta proaktivt.

Vi tror att du har:
  • Erfarenhet från byggbranschen, stålbranschen, plastbranschen eller liknande
  • Erfarenhet av att bygga upp och utveckla kundrelationer
  • Goda kunskaper i engelska
  • Det är meriterande om du har en byggteknisk bakgrund men inget krav


Kontakt

I den här rekryteringen samarbetar vi med Säljpoolen. Vill du ha ytterligare information är du välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Kim Storm på telefon 031-7045182 eller Hampus Johansson på 031-7045194.

Välkommen med din ansökan!

.video-responsive-mh{
overflow:hidden;
padding-bottom:56.25%;
position:relative;
height:0;
}
.video-responsive-mh iframe{
left:0;
top:0;
height:100%;
width:100%;
position:absolute;
}

Sökord: försäljning, försäljare, byggsäljare, industriförsäljning, industriell säljare
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Säljpoolen AB
Sista ansökningsdag 30 apr 2021 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

BEWI är en
ledande internationell leverantör av förpacknings-, komponenter- och isoleringslösningar. Vårt engagemang för hållbarhet är integrerat i hela värdekedjan, från produktion av råvaror och slutvaror till återvinning av begagnade produkter. Guidad av vår vision att skydda människor och varor för en bättre vardag leder vi förändringen mot en cirkulär ekonomi.


BEWI
grundades som ett familjeföretag 1980 och har genom åren skapat värde genom fokuserade företagsförvärv som en del av sin tillväxtstrategi. Sedan 2014 har koncernen förvärvat mer än tio företag i Norden och Europa. Detta förvärv har resulterat i en etablerad europeisk närvaro.