Montörer som vill göra skillnad i Norrköping

Montörer som vill göra skillnad i Norrköping

Om tjänsten

B3 Personal är ett bemannings- och rekryteringsföretag beläget i Stockholm men med verksamhet runt om i landet. Vi vänder oss till dig som är engagerad och har hög arbetsmoral. Oavsett var i karriären du befinner dig vill vi hjälpa dig ta nästa steg!
För kunds räkning söker vi nu flera montörer som vill göra skillnad genom montering av solceller.

Kvalifikationer

Vi söker dig som vill utvecklas i ett snabbt växande företag i en expansiv bransch. Du ska ha rätt inställning, vara positiv, social och ansvarstagande. Du lockas av att arbeta utomhus. Det är meriterande om du är intresserad av att arbeta med hållbart arbete och/eller har arbetat med liknande uppgifter. Kanske har du erfarenhet inom bygg-, installations- eller elbranschen.

Krav
  • Verktygsvana
  • B-körkort
  • Fullständiga gymnasiebetyg
Du erbjuds

En anställning enligt kollektivavtal samt möjligheten att arbeta inom en industri som ständigt växer samt en dedikerad konsultchef som är mån om din trivsel och personliga utveckling.

Arbetet sker på dagtid mellan 7-16.

Du utgår från Norrköping med uppdrag som sträcker sig över hela Östergötland.

Ansökan

B3P arbetar med ett löpande urval vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi rekommenderar därför att du skickar in din ansökan omgående.
Skicka in CV och personligt brev till B3 Personal på www.b3p.se.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att skicka ett mail till axel@b3p.se Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.b3p.se
Sista ansökningsdag 30 juni 2019 (11 dagar kvar)