VI SÖKER EN MEDARBETARE TILL VÅR ANLÄGGNING I NORRKÖPING

SERVICEMEKANIKER

Ditt arbete kommer huvudsakligen bestå av att leda och planera arbetet för våra servicetekniker.

Du ansvarar för kontakten med kunder och leverantörer när det gäller verkstaden och bör därför ha god kommunikativ förmåga för att ge våra kunder den bästa servicen. Du kommer också behöva serva och reparera lantbruks- och entreprenadmaskiner vid behov. Vi tror att du jobbat med service av maskiner/fordon i ett antal år och vet vad som krävs för att klara dagens krav på bra och snabb service. Du kommer få vidareutbildning hos våra leverantörer. Du ska kunna hantera högt tempo, vara självgående, noggrann, ordningsam, en lagspelare, flexibel och ha stort kundfokus. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande befattning och erfarenhet av personalansvar.

Datorvana och B-körkort är ett krav.

Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete med mycket frihet under ansvar.

Vill du vara med i ett marknadsledande TEAM, sök jobbet!

UPPLYSNINGAR
Rolf Häggberg, VD AximaHäggbergs AB 0705-52 60 65

Vi tror på våra ledord som är Engagemang – Tillgänglighet – Trygghet

ANSÖKAN
Skicka din ansökan till rolf.haggberg@haggbergs.se, urval sker löpande!
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.haggbergs.se
Sista ansökningsdag 23 juli (30 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Axima är ett privatägt maskinhandelsföretag verksamt på 11 olika platser i Västra Götaland, norra Halland, Jönköpings- och Kalmar län. Orterna är Erikstad, Floby, Grästorp, Jönköping, Kungälv, Lidköping, Munkedal, Skövde, Veddige, Vetlanda och Färjestaden. Vi har även samarbetspartners i Säffle och Värnamo. Omsättningen är cirka 700 msek och antalet anställda är omkring 135 personer.

AximaHäggbergs förvärvades av Axima AB 3 april och har 6 orter i Östergötland och delar av Småland. Orterna är Österstad, Norrköping, Linköping, Gamleby, Kisa, Björnhult. Omsättningen är cirka 180 msek och antalet anställda är omkring 35 personer.