Reservdelssäljare

Reservdelssäljare

Vi söker dig som har en stor drivkraft och initiativrikedom för att agera problemlösare åt våra kunder och serva dem i vår butik. Du ska kunna arbeta självständigt, målinriktat och kunna lösa kundens behov av reservdelar och småmaskiner.
Du supportar även våra servicemekaniker i det dagliga arbetet med att ta fram reservdelar.

Erfarenhet av entreprenad- och lantbruksmaskiner är ett plus men inte nödvändigt eftersom vi sätter stort värde på engagemang.

KVALIFIKATIONER
För att lyckas med detta jobbet så är vi säkra på att du hittar lösningar på det mesta och är full av energi och uthållighet, du är dessutom stresstålig och gillar att hålla många bollar i luften. Vi sätter mycket stort värde på kundfokus och du bör vara samarbetsvillig, flexibel och ha gott ordningssinne. Vi tror att du arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare samt att du är van att klara dagens krav på tillgänglighet och snabb service.

Bilkörkort, goda datakunskaper samt engelskakunskaper är ett krav då vi dagligen har kontakt med utländska leverantörer.

Vi tror på våra ledord som är Engagemang – Tillgänglighet –
Trygghet
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.haggbergs.se
Sista ansökningsdag 20 juli (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Axima är ett privatägt maskinhandelsföretag verksamt på 11 olika platser i Västra Götaland, norra Halland, Jönköpings- och Kalmar län. Orterna är Erikstad, Floby, Grästorp, Jönköping, Kungälv, Lidköping, Munkedal, Skövde, Veddige, Vetlanda och Färjestaden. Vi har även samarbetspartners i Säffle och Värnamo. Omsättningen är cirka 700 msek och antalet anställda är omkring 135 personer.

AximaHäggbergs förvärvades av Axima AB 3 april och har 6 orter i Östergötland och delar av Småland. Orterna är Österstad, Norrköping, Linköping, Gamleby, Kisa, Björnhult. Omsättningen är cirka 180 msek och antalet anställda är omkring 35 personer.