Gillar du bilar och att arbeta med försäljning? Gillar du service och nöjda kunder? Då kan det vara dig vi söker till denna tjänst.

Vi tror att du är positiv, flexibel och energisk. Du har hög social kompetens och du är stolt i ditt yrkesutövande och värdesätter effektivitet och hög arbetskvalité. Du har lätt för att känna motivation och är snabb med att sätta i gång med sådant som ska göras. Du har talang för att strukturera och prioritera ditt arbete. Miljön är viktig för dig och att få jobba med återvinning känns helt rätt. Du är social och uppskattar att ha kollegor att resonera och diskutera med. Din utgångspunkt är att respektera andras åsikter och att alltid uppträda hänsynsfullt och vänligt.
Jobbet består av ordermottagning via telefon och webb-ordrar. Du hanterar delsökning som kunder skickar via kalkylsytemet Cabas. Vi har även en butik där du kommer att få hjälpa kunder över disk. Jobbet är varierande och fartfyllt.
Du behöver ha god datavana samt kunna kommunicera väl i svenska och engelska. Arbetet kräver att du har god kännedom om bilens olika komponenter.

Vi på Atracco erbjuder dig ett fartfyllt arbete med fasta arbetstider måndag till fredag, härliga arbetskollegor och schyssta villkor. Vi har kollektivavtal och vi erbjuder friskvårdsbidrag till alla anställda. För rätt person finns möjlighet till utveckling och utbildning. Vår passion för miljöfrågan driver oss på daglig basis, och som Nordens största bildemonteringskedja spelar vårt arbete stor roll för branschens återvinningsmaskineri.

Vi tillämpar 6 månaders provanställning
Vi ser fram emot din ansökan!
Atracco Norrköping - Karstorps Bildemontering AB - Märkesdemo Norrköping

Sedan starten 1979 har vi utvecklats till en renodlad anläggning för modern och miljöanpassad bildemontering. Idag är vi ett av Sveriges ledande företag inom märkesdemontering och tar hand om bilmärken som Vw, Audi, Seat, Cupra, Skoda, Mercedes-Benz, Smart, Toyota, Jaguar & Land Rover m.fl. I vårt lager ryms tusentals kvalitetskontrollerade originaldelar. Vi är en del av Atracco Group. Från 1/1 2021 marknadsför vi företaget som Atracco Norrköping.

Kontaktperson är Johan Hanell.

Maila ditt cv samt personliga brev till:
johan.hanell@atracco.se

Sök senast den 30 oktober, men vi rekryterar löpnade så vänta inte med att skicka in din ansökan
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 21 nov 2022 (53 dagar kvar)