Vi söker mekaniker som kan el, hydraulik och kyla i Norrköping!

Vi söker mekaniker som kan el, hydraulik och kyla i Norrköping!

Efterfrågan på tjänster och service ökar och vi söker nu flera lastbilsmekaniker till vår verkstad i Norrköping.

Dina arbetsuppgifter
I din roll som mekaniker är du en av våra viktigaste resurser, då våra kunder kräver professionell service och noggrant utförda reparationer. Arbetsuppgifterna innebär att utföra service och reparationer på lastbilar, bussar, släpfordon samt tillhörande påbyggnationer. Du kommer framför allt att utföra el- och hydraulikjobb och utföra avancerad felsökning.

Din profil
Du har fordonsteknisk utbildning eller motsvarande, alternativt erfarenhet från arbete med lätta transportbilar, bussar, fordonshydraulik eller skadereparationer. Om du har kylkompetens är det ett plus! Som person är du serviceinriktad, ordningsam, självgående och utför ditt arbete på ett professionellt sätt med stor noggrannhet och hög ansvarskänsla. Du bidrar med ett gott humör och hög arbetsmoral. Goda idéer till vårt förbättringsarbete välkomnas, då vi arbetar strukturerat med ständiga förbättringar.

Datorvana och datorkunskap krävs, då arbetet i många moment kräver uppkoppling av dator mot fordon, med t.ex. SDP3 och Multi. B-körkort är ett krav och du får gärna ha erfarenhet från branschen. C- och D-körkort är meriterande. Du trivs i ett högt tempo och värdesätter samarbete med dina arbetskamrater.

Det här får du hos oss:
  • Anställning hos Scanias största privata återförsäljare.
  • Fast månadslön med ett attraktivt bonussystem.
  • Personlig utbildningsplan.
  • Personlig laptop.
  • Trivsam arbetsmiljö med duktiga kollegor inom reservdelar, verkstad och försäljning.

Övrigt om tjänsterna

Två lediga heltidstjänster med tillträde omgående. Arbetet sker på schemalagd tid där även kvällar ingår. Vår verkstad ligger på Ströbogatan 32 i Åby.

Frågor

Torbjörn Ericson, platschef Norrköping
tel: 011-19 01 12
mobil: 073-060 26 00
e-post: torbjorn.ericson@arver.se

Ansökan
Ansökan skickas till: ansokan@arver.se.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Telefon 019-209280
Område Norrköping
Yrkesroll Fordon, Mekaniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.arver.se
Sista ansökningsdag 14 sept 2020 (38 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Arver Lastbilar är en av Scanias största privata återförsäljare. Vår affärsidé är att erbjuda den bästa servicen till alla med kommersiella fordon. Det innebär att vi erbjuder helhetslösningar för ett bekvämt och ekonomiskt lastbilsägande med allt från försäljning av lastbilar till service, avtal och reservdelar.

Vår vision är att vara den självklara servicepartnern för alla med kommersiella fordon. Vi vill att man vänder sig till oss i alla avseenden.

Vårt motto är att vi och våra kunder ska alltid kunna säga ja till nya uppdrag.

Våra kärnvärden är FÖRSTÅELSE; genom att förstå kundernas verksamhet och behov kan vi ta fram anpassade lösningar, KVALITET; vi strävar alltid efter att leverera rätt kvalitet, ENGAGEMANG; genom vårt personliga engagemang skapar vi förutsättningar för långsiktiga relationer både med våra kunder och med våra egna medarbetare.

Vi är ett familjeföretag i fjärde generationen med verksamhet på nio orter; Karlskoga, Örebro, Köping, Västerås, Sala, Eskilstuna, Katrineholm, Nyköping och Norrköping. 2017 hade vi ca 170 anställda och en omsättning på ca 630 mkr.