Serviceinriktad fastighetstekniker till Norrköping

Serviceinriktad fastighetstekniker till Norrköping

Om tjänsten

Arena Personal söker för kunds räkning en fastighetstekniker till vår kund i Norrköping. I denna tjänst kommer du att ha ansvar för underhåll samt rondering av fastigheter inom olika verksamheter. Dina arbetsuppgifter kommer innebära att göra felsökningar, samt driftoptimerande och energieffektiva åtgärder inom värme, ventilation, vatten, kyla och el. I denna roll kommer du att ha mycket kontakt med olika kunder, samt arbeta med olika uppdrag som kräver att du kan arbeta självständigt men även i samarbete med andra.

Arbetstiden kommer vara förlagd under dagtid. Tjänsten är en heltidsanställning som kommer pågå under 6-8 månader med start i mitten av juni.

Din profil

För att vara framgångsrik i denna roll tror vi att du är en person som är praktiskt lagd och har ett tekniskt intresse. Då rollen innebär mycket kundkontakt tror vi även att du är en duktig lyssnare och tycker det är roligt att träffa nya människor. För att kunna arbeta självständigt ser vi även att du har en förmåga att planera dina dagar och göra smarta prioriteringar.

Eftergymnasial utbildning inom fastighetsteknik ses som mycket meriterande. Alternativ utbildning skulle kunna vara VVS med inriktning mot service.
Krav för tjänsten kommer att vara Körkort B samt att du behärskar svenska i både tal & skrift. Du bör ha goda datakunskaper och erfarenhet av att arbeta i Vitec är meriterande.

Vi erbjuder

Vi matchar de bästa medarbetarna till rätt företag och uppdrag. Att vara extern medarbetare hos oss passar dig som på minsta möjliga tid vill skaffa dig mesta möjliga erfarenhet. Vi ger dig chansen att arbeta på attraktiva arbetsplatser där du utvecklar din kompetens.
Du har nära kontakt med din personalansvarige som stöttar dig och fungerar som ditt bollplank för att du ska lyckas i dina uppdrag. För oss är det viktigt att du trivs och mår bra. Självklart har vi som auktoriserat bemanningsföretag kollektivavtal och försäkringar för din anställningstrygghet.
Vi värdesätter en jämn köns- och åldersfördelning samt etnisk och kulturell mångfald. Det skapar trivsel och kvalitet för våra kunder och dig som anställd.
Vi erbjuder tjänster inom olika områden och på olika nivåer. Hos oss har du chans att utvecklas genom varierande typer av uppdrag hos våra kunder. Du får flexibla arbetsförhållanden och -tider. Som extern medarbetare har du möjlighet att lära känna olika arbetsgivare och medarbetare, se nya arbetssätt och processer, arbeta i flera system och därmed bredda din kompetens och samla erfarenhet. Du får även viktiga kontakter ute på olika arbetsplatser och detta nätverk kan vara till stor hjälp längre fram i din karriär. Samtidigt står vi bakom dig och ger stöd när det är nödvändigt! Många av våra medarbetare får anställning hos våra kunder efter genomfört uppdrag.

Ansökan

Tre enkla steg till ditt nya jobb:
1. Du ansöker genom att klicka på "ansök här" eller "ansök via extern webbplats".
2. Du kommer då till Arena Personals hemsida. Klicka på "Sök jobbet" och fyll i dina kontaktuppgifter och bifoga sen ditt CV och personliga brev. Hela ansökningsprocessen tar max några minuter.
3. Vi behandlar alla ansökningar vartefter de kommer in så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag - vänta därför inte med att söka jobbet. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Fastighet, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 juli 2019 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi har ett personligt engagemang och anstränger oss alltid för att ordna saker på bästa sätt. Vi försöker hitta uppdrag som passar dig som medarbetare så att du hela tiden utvecklas för då vet vi att du trivs och gör ett bra jobb! Vi agerar professionellt i alla lägen och har gedigen kompetens i bolaget. Du som medarbetare får därför trygghet och en kompetent arbetsgivare. Våra Konsultchefer arbetar från början till slut med kunder och medarbetare i hela bemanningsprocessen vilket gör att vi har en nära kontakt och vet vad som är på gång och aktuellt för dig för tillfället.