Montageledare - Andritz

Montageledare - Andritz

Andritz expanderar! Nu rustar vi inför framtiden och söker flera nya kollegor bland annat en montageledare med erfarenhet av mekaniska montagearbeten

Dina arbetsuppgifter

Nu söker vi en montageledare till anläggningen i Norrköping. Som montageledare hos oss kommer du att arbeta med våra serviceprojekt i Skandinavien och vara Andritz ansikte utåt.
Som montageledare kommer du tillsammans med projektledare att arbeta för ett säkert och effektivt genomförande av montagearbetet på site.
Du ser till att arbetet genomförs efter vår designstandard och våra policys på ett för miljön och arbetsmiljön professionellt sätt som stämmer överens med uppställda krav. Du kommer ansvara för kommunikationen med vår bemanning och underleverantörer på montaget och se till att tidsplanerna hålls.
Din roll kommer innebära nära samarbete med våra kunder, manskap, driftsättare och projektledare
Då detta gäller våra serviceprojekt i Skandinavien så innebär ditt arbete en hel del resor.

Din profil

För att passa i rollen som montageledare hos oss är du även resultatinriktad och ha lätt för att skapa samarbete. Det kommer vara viktigt att teamet ute på site samarbetar för att nå uppsatta mål, därför kommer det att krävas en öppen kommunikation och av vikt att du montageledare har ett närvarande och tydligt ledarskap.
  • Du har minst 5 års arbetslivserfarenhet och erfarenhet av att hantera mekaniska montagearbeten, gärna inom pannor, rör och tryckkärl.
  • Kan hantera utländsk arbetskraft och få arbetet att flyta.
  • Problemlösare då många arbetsmoment skall göras under kort tid
  • Vi ser gärna att du även har svetskunskaper/erfarenhet
Du är van användare av office-programmen och har erfarenhet av att arbeta med löpande planering och uppföljning. Du behärskar svenska och engelska flytande i både tal och skrift. Du har B-körkort och ser positivt på resor och övernattningar.

Ansökningsförfarande

I denna rekrytering samarbetar Andritz tillsammans med Skill och tjänsten innebär en anställning direkt hos Andritz. Tillsättning av rollen sker så snart som möjligt, eller enligt överenskommelse.
Varmt välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt, vi jobbar löpande med urval och intervjuer!
Vid frågor kontakta gärna ansvarig rekryterare Anna-Stina Pantzare på 011-470 53 03 alt. Anna-stina.pantzare@skill.se

Om oss

Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.
Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt - och när människor växer, växer företag.
People change - everything.
Mer info
Kontaktperson Anna-Stina Pantzare
Telefon 011-4705303
Område Norrköping
Yrkesroll Organisation & ledning, Industri & Anläggning, Anläggningsarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Skill
Sista ansökningsdag 30 sept 2022 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

ANDRITZ AB i Sverige ingår i den internationella ANDRITZ-koncernen med ca 27 000 anställda. Vi levererar service-, system- och processlösningar till bland annat massa- och pappersindustrin med heltäckande och högspecialiserad expertkunskap.
Inom ANDRITZ AB i Sverige är vi ca 350 medarbetare med kontor och filialer i Växjö, Iggesund, Örnsköldsvik, Karlstad, Sundsvall, Norrköping, Varberg och Stockholm. Läs gärna mer på www.andritz.com.
Andritz Power Boiler Service är etablerat på den skandinaviska marknaden och utför alla typer av servicearbeten på kraftpanneanläggningar. Andritz är OEM för fluidbäddspannor. På vår serviceavdelning arbetar vi med alla typer av pannor inklusive dess kringutrustningar.
På anläggningen i Norrköping utför vi projekt som innefattar allt från större moderniseringar och uppgraderingar till byte av större och mindre tryckkärlsdelar, årliga revisioner samt en 24/7-service. Detta inkluderar konstruktion, inspektioner, tillverkning i vår egen verkstad, montage och dokumentation.