Rådgivande redovisningskonsult till Agero Revision AB

Rådgivande redovisningskonsult till Agero Revision AB

Vi söker en strukturerad, kundorienterad och konsultativ redovisningskonsult till Agero Revision AB. Ta chansen att bli en del av ett företag som brinner för att hjälpa sina kunder med revision, redovisning och rådgivning! Är du redo att ta nästa steg i din karriär?

Om tjänsten
På Agero Revision AB erbjuds du en trygg arbetsplats med motiverade kollegor. Idag arbetar 10 medarbetare på Agero Revision AB som har flerårig kunskap inom ekonomi som med hög moral och arbetsglädje ser till att det blir många skratt på kontoret.

Som redovisningskonsult kommer du att arbeta med en egen kundstock och tillförse dem med ekonomisk rådgivning. Du kommer att arbeta mycket ute hos dina kunder men givetvis har du även en egen arbetsplats på kontoret. I din roll som redovisningskonsult kommer du arbeta konsultativt mot kund och dina huvudsakliga arbetsuppgifter är rådgivning, utveckling av befintliga kunder och bokslut. För att utvecklas i din roll bör du vara intresserad av fåmansföretag.

Om dig
Vi söker dig som har slutförd eftergymnasial utbildning, med inriktning mot redovisning eller liknande område. Meriterande är om du har flerårig branscherfarenhet, men det väger lika tungt om du har en stark vilja att utvecklas och har starkt personligt driv.

Du kommer arbeta i en roll som innebär mycket förtroende, därför är det viktigt att du som person är trygg i dig själv, serviceorienterad och nyfiken. Du behöver vara kommunikativ och våga agera konsultativt gentemot kunder. Vi söker dig som har stort driv, kommer med förbättringsförslag och önskar en arbetsplats som satsar på personlig utveckling.

För tjänsten är det krav att du kan flytande svenska i tal och skrift. Du behöver också ha körkort och tillgång till egen bil.

Viktigt för tjänsten är:
  • Tidigare kunskap från redovisning
  • Körkort och tillgång till bil
  • Flytande svenska i tal och skrift
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Om Agero Revision AB
Agero Revision AB grundades 2012 och är en lokal aktör inom revision, redovisning och rådgivning. "Siffror på svenska" är idén som bolaget utgår ifrån; det ska vara lätt för kunderna att förstå det ekonomiska språket. Eftersom Agero Revision AB säljer förtroende och kunskap är det viktigt med förtroende och tillgänglighet. Det är därför de alltid pratar ekonomi på ett enkelt och begripligt sätt. Siffror på svenska, helt enkelt.

Läs mer på: http://www.agerorevision.se/

Om anställningen
Agero Revision AB har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco. Frågor och ansökningar besvaras och behandlas av Adecco.

Om ansökan
Tjänsten har start enligt överenskommelse. Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.
Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
4. Ifall du är aktuell för tjänsten efter intervju med oss på Adecco kommer du att få träffa vår kund för en slutgiltig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer använder vi även videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Jacob Allard via 011 - 19 18 36 eller till jacob.allard@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Redovisningskonsult, Ekonom, redovisning, Agero Revision, Norrköping, Adecco
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom, Konsult
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 29 sept (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.