Fältserviceadministratör till internationell kund i Finspång!

Fältserviceadministratör till internationell kund i Finspång!

Har du erfarenhet av administration och kontorsarbete? Vill du arbeta med härliga kollegor inom en av världens mest exklusiva arbetsgivare? Då erbjuds du nu höstens möjlighet!

Vi söker nu en Fältserviceadministratör, åt en internationell kund baserad i Finspång.

Om uppdraget
I rollen som fältserviceadministratör kommer du hantera olika administrativa arbetsuppgifter inom verksamhetens avdelning för fältservice. Ditt administrativa område kommer främst kretsa kring hanteringen av olika servicerapporter, men även andra uppgifter såsom fakturering, fakturaunderlag och granskning av tidsedlar samt reseräkningar m.m. förekommer. Det är en bred roll med många kontaktytor inom olika delar av verksamheten.

Arbetsuppgifter
  • Administration kring servicerapporter
  • Administration kring fakturering
  • Granskning av olika underlag
  • Allmän administration och support
Om företaget
Organisationen är ett ledande globalt företag inom teknik, och erbjuder kvalitet, innovation och teknikkompetens i framkant. Organisationen omsätter globalt cirka 75 miljarder euro, i Sverige ca 1,4 miljarder Euro.
Vid driftenheten i Finspång och Trollhättan, arbetar idag ca 2000 anställda och verksamheten 6 miljarder kronor. Kärnan i verksamheten är utveckling, konstruktion och produktion sa/mt försäljning av gas- och ångturbiner.

Om dig
I grund är den vi söker en administrativ talang med handlingskraft, driv och vana av att knyta kontakter. Någon som verkligen gillar administration. Vidare är du även van vid att hålla i gång flera projekt samtidigt, många bollar i luften är vardag för dig, inte ens längre en utmaning. Det säger nästan sig själv att med många bollar i luften krävs det att man även håller koll på dem, struktur, ordning har du därför i blodet. Man kan nästan säga att "Spindeln i nätet" är ditt spirit animal. Vad som däremot verkligen kännetecknar dig, är din talang för att ge god service. Om dina vänner får beskriva dig med enbart ett ord, så skulle de alla välja att beskriva dig som serviceinriktad.

Kvalifikationer
  • Minimum gymnasiekompetens
  • Flytande i svenska och engelska (tal och skrift)
Meriterande
  • Arbetslivserfarenhet som Administratör/koordinator eller likvärdigt (gärna från ekonomi/faktura/reskontra)
  • Kunskaper SAP
Villkor
Under uppdraget kommer du vara en del av vår kunds driftenhet anställd som konsult via Adecco, med goda möjligheter till förlängning och på sikt tillsvidareanställning.
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid, visstid (12mån)
Ort: Finspång
Lön: Enligt överenskommelse
Urval: Sker löpande

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
Robin Hermansson, robin.hermansson@adecco.se.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Sökord: Fältserviceadministratör till internationell kund i Finspång!, Administratör, Fälsterviceadministratör, Koordinator, Reskontra, Faktura, ekonomiadministratör
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 16 dec 2022 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.