Ekonom till Candor i Norrköping

Ekonom till Candor i Norrköping

Brinner du för deadlines, redovisning och bokföring? Söker du efter en bred roll där du får en chans att utvecklas och har stora möjligheter att påverka? Då har vi tjänsten för dig!

Om tjänsten
I din roll som ekonom har du tillsammans med en kollega hand om det ekonomiska ansvaret på företaget med tillhörande uppgifter som HR-relaterade frågor (t.ex. pension, semester, anställningsförhållande) samt IT-lösningar (t.ex. telefoni). Arbetsmiljön är internationell och kommunikation på engelska sker i både tal och skrift. I dina arbetsuppgifter ingår:
  • Löpande bokföring och redovisning
  • Skatt- & momsredovisning
  • Kund- och leverantörsreskontra
  • Kontoavstämningar
  • Bokslut
  • Deklarationer
  • Valutahantering
  • Övriga arbetsuppgifter tillkommer
Om dig
Vi söker dig med eftergymnasial utbildning inom företagsekonomi alternativt mångårig erfarenhet av liknande arbetsuppgifter sedan tidigare. Din erfarenhet från att ha jobbat i Excel kommer att vara nödvändig för arbetet. Det är meriterande om du har jobbat i Monitor tidigare. Du behärskar både svenska och engelska väl i tal och skrift.

Det här är ett jobb för dig som är noggrann, ordningsam och en lagspelare. Du kommer gärna med nya idéer och vill utveckla både dig själv och rutinerna på arbetet. Det är viktigt att du har stor integritet samt att du besitter en god kommunikativ förmåga.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Candor
Candor är en leverantör av specialkemikalier, metaller och utrustning för ytbehandlings- verkstads-anodisering-lackering och elektronikindustrin. Candor utvecklar och tillverkar anläggningar för kontinuerlig ytbehandling av tråd och band, konventionella doppanläggningar och vattenrening. Candor är ett privatägt företag med tillverkning och huvudkontor i Norrköping, dotterbolag i alla nordiska länder samt agenter i Europa, Asien och USA.

Läs mer på: www.candorsweden.com

Om anställningen
Tjänsten som ekonom är ett konsultuppdrag med tillsättning omgående. Till att börja med är uppdraget på 6 månader. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. För rätt person finns stora möjligheter att tjänsten övergår till en anställning direkt hos Candor.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten har start omgående. Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.
Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer använder vi även videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Exina Karmanik via 08 - 100 500.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Ekonomiansvarig, ekonom, redovisning, Candor, Adecco, Norrköping
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 26 juni (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.