Addendo söker CNC operatör för uppdrag hos Nordenbergs Mekaniska

Addendo söker CNC operatör för uppdrag hos Nordenbergs Mekaniska

Är du en duktig CNC-operatör inom området skärande bearbetning? Addendo söker just nu dig för uppdrag hos vår kund Nordenberg Mekaniska i Norrköping. Vill du arbeta hos ett företag där långsiktighet i relationen med personal, kunder och leverantörer genomsyrar bolaget så ska du se hit! Nordenbergs är ett stabilt lönsamt företag där vinsterna i stor grad har återförts till bolaget. Nordenbergs har haft Trippel A rating 8 år i rad.

Om tjänsten:

Som CNC-operatör kommer du att vara uthyrd till Nordenbergs Mekaniska i Norrköping. I merparten av maskinerna ansvarar operatören själv för programmering/beredning av detaljerna. Kunderna består till stor del av större industriföretag såsom Siemens Industrial Turbomachinery, Bombardier Transportation, samt Siemens Healthcare. Leveranser sker inom Sverige men även till Tyskland, Spanien, Indien och Kina. En framgångsfaktor har varit att Nordenbergs har satsat på lite större detaljer att tillverka än genomsnitsverkstan.

Dina arbetstider är dagtid eller 2-skift enligt Teknikavtalet.

Vi söker dig som:
  • Erfarenhet av programmering och fräsarbeten i fleroperationsmaskiner. Även motsvarande erfarenhet av svarvning är av intresse. (främst FANUC men även en del Heidenhain).
  • Goda kunskaper i ritningsläsning
Som person har du lätt för att samarbeta samtidigt som du kan jobba självständigt. Du har en vilja att utvecklas och ett driv att ständigt arbeta med förbättringar.

Att arbeta hos Addendo:
  • Addendo vill göra skillnad i bemanningsbranschen genom att vi bryr oss det där lilla extra om våra resurser. Så vad kan du som anställd förvänta dig av oss?
  • Vi bjuder in dig till sociala evenemang med dina Addendo kollegor
  • Du får utvecklingssamtal efter ca tre månader och sedan årligen
  • Du får träningsbidrag
  • Du får sjukvårdsförsäkring
  • Du får en slutlig intervju, utvärdering och certifikat
Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag! Ansökningar hanteras löpande. För frågor angående tjänsten, kontakta Carl-Gustav Pehrsson på Addendo, tel: +46 70 63 42 732.
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 dec (45 dagar kvar)
Visa var