Växeltelefonist till Länsförsäkringar Östgöta

Växeltelefonist till Länsförsäkringar Östgöta

Är du student och vill arbeta extra under dina studier? Tycker du dessutom om att ge bra service och tycker det känns spännande att arbeta på ett kundägt bolag? Då kan det vara dig vi söker till Länsförsäkringar Östgöta! Sök redan idag då vi arbetar med löpande urval.

Information om uppdraget

Länsförsäkringar Östgöta ägs av sina 210 000 kunder och erbjuder en helhet inom försäkring, bank och fastighetsförmedling. Bolagets strävar efter att lokalt och nära ge dig möjlighet till att skapa en långsiktig ekonomisk trygghet och en enklare vardag. Idag består bolaget av cirka 400 medarabetare och vi söker nu två studenter som kan arbeta en dag i veckan som växeltelefonist, vilket innefattar att assistera kunder och hjälpa dessa att komma till rätt handläggare. Du kommer att ha en fast dag där du antingen kommer in onsdagar eller fredagar mellan 8:00-16:30. Tjänsten är med start omgående.

Du kommer erhålla en gedigen introduktion där du får skugga en ordinarie medarbetare via medlyssning och på så sätt även lära dig om företagets kommunikationssystem. Du jobbar aldrig ensam och introduktionen pågår i cirka 2-3 veckor där vi gärna ser att du kan komma in några heldagar i sträck till en början. Introduktionen kommer att ges på kontoret i Norrköping. När du är upplärd finns det möjlighet att sitta på något av bolagets andra kontor eller arbeta remote. Det är alltid minst två i bemanning, vilket betyder att du alltid har någon att rådgöra med!

Du erbjuds
 • En fot in på ett omtyckt bolag med stora utvecklings- och karriärsmöjligheter
 • Meriterande erfarenhet inom branschen och av att ge god service
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter
 • Ta emot inkommande samtal och förmedla dem till rätt grupp och handläggare
 • Supportera kunder och medarbetare kring kontaktvägar i olika sorters ärenden
Vi söker dig som
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska
 • Är bra på att hantera människor och att ge god service
 • Studerar på eftergymnasial nivå
Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av servicerelaterade arbetsuppgifter. Det är även meriterande om du har kunskap eller intresse av bank och/eller försäkringar.

Vi ser gärna att du är:
 • Kommunikativ
 • Strukturerad
 • Problemlösande
Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Deltid, en dag i veckan.
 • Placering: Norrköping
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Administration, Reception
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Länsförsäkringar Östgötas vision är att tillsammans skapa trygghet och möjligheter. Det vill de göra genom att erbjuda attraktiva tjänster inom bank, försäkring och fastighetsförmedling men också genom att engagera sig i sina kunder och i Östergötland som plats. Det är nämligen kunderna som äger bolaget. Hos Länsförsäkringar finns många olika arbetsuppgifter, roller och uppdrag. Bolaget vill att alla ska kunna vara sig själva och se sig själva som en del av en större helhet. På Länsförsäkringar Östgöta kan du utvecklas, växa och framför allt bidra till att fler östgötar känner sig trygga och får nya möjligheter. Välkommen att bli en i teamet bakom tryggheten!