Utvecklingsingenjör till BillerudKorsnäs!

Utvecklingsingenjör till BillerudKorsnäs!

Vill du ta ett nästa steg i karriären inom en organisation med höga ambitioner och utvecklingsmöjligheter? Som utvecklingsingenjör hos BillerudKorsnäs i Skärblacka får du bland annat vara med och påverka brukets utveckling både i nutid och framtid. Låter detta intressant? Ansök redan idag då vi arbetar med löpande urval!

Information om uppdraget

Academic Work söker en utvecklingsingenjör till BillerudKorsnäs. På sektionen för Processutveckling & Miljö bedrivs utvecklingsarbete för ökad prestanda inom hela Skärblacka Bruk. Tillsammans med brukets driftavdelningar arbetar man för att förbättra processerna mot högre effektivitet och kvalitet samt sänka kostnader.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos BillerudKorsnäs. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig under en sex månaders period. Det finns mycket goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Arbetet som utvecklingsingenjör är till stora delar uppdragsstyrt och innefattar bland annat att:
 • Stödja produktionsorganisationen med produktions- och kvalitetsoptimering
 • Bistå med processteknisk kompetens i investeringsprojekt
 • Leda och delta i utvecklingsprojekt
Projekten och uppdragen kan vara inom områden som till exempel energi, kemikalieåtervinning samt massa- och papperstillverkning.

Vi söker dig som
 • Är högskoleingenjör eller civilingenjör med fördel inom maskin, kemi eller teknisk fysik.
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.
 • Har praktisk erfarenhet av projektledning alt relevant erfarenhet från tillverkningsindustri.
För att vara framgångsrik i denna roll krävs att du är initiativkraftig och drivs av att söka förbättring och utveckling, både på egen hand och tillsammans med andra. Du har en god analytisk förmåga och ett proaktivt arbetssätt samt är van att självständigt planera dina arbetsuppgifter. Du är kommunikativ och stimuleras av att arbeta med såväl kollegor inom den egna sektionen som med kollegor inom övriga delar av vår verksamhet.

Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Skärblacka
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och BillerudKorsnäs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på lin04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

BillerudKorsnäs är ett företag som är ledande inom förnybart förpackningsmaterial. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde både internt och externt gentemot kunder och partners. För oss är mångfald och inkludering viktigt för att lyfta våra medarbetares olika idéer och erfarenheter. Det ger oss nya perspektiv och utmanar vårt tankesätt. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer.