Utvecklas inom sälj och kundrelationer som Account Manager hos Framtidsmedia

Utvecklas inom sälj och kundrelationer som Account Manager hos Framtidsmedia

Drivs du av att arbeta mot uppsatta mål? Är du en relationsbyggare och vill utvecklas inom sälj? Nu finns möjlighet att axla rollen som Account Manager på ett av Nordens ledande bolag inom affärsutveckling och försäljning av media. På Framtidsmedia arbetar du med stora mediahus såsom Dagens Nyheter och Göteborgsposten och bidrar med kreativa lösningar till kunder i hela Sverige. Är du redo att anta utmaningen? Ansök redan idag!

Information om uppdraget

Framtidsmedia är specialister på affärsutveckling och försäljning inom media och erbjuder högkvalitativa och nytänkande marknadsföringskoncept inom två huvudområden: rekryteringsmarknadsföring och riktad marknadsföring. De var först med att introducera begreppet rekryteringsmarknadsföring, vilket innefattar både traditionell jobbannonsering samt employer branding. Inom området riktad marknadsföring erbjuder de produkter som ger deras kunder möjlighet att nå ut med rätt budskap till rätt målgrupp, i såväl nischade som breda kanaler. Det kan handla om allt från att väcka debatt bland svenska politiker för en särskild fråga, eller får verksamhetschefer att förstå affärsnyttan med en viss typ av IT-tjänster.

Framtidsmedia växer snabbt och söker nu en ny Account Manger till deras kontor i centrala Norrköping. Teamet består idag av 4 account managers och 1 teamledare, ett glatt gäng i blandade åldrar som trots det självständiga arbetet verkligen värdesätter teamkänslan och att peppa och hjälpa varandra. Här får du som har intresset och drivet möjlighet att växa och utvecklas både i din yrkesroll och som person. Du får vid starten en gedigen introduktionsutbildning på huvudkontoret i Stockholm. Fortsatt har du även stöd av flera seniora account managers, som varit med sedan starten i bolaget.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Framtidsmedia.

Arbetsuppgifter

Som Account Manager på Framtidsmedia i Norrköping kommer du att sälja annonslösningar och sponsrad redaktionell marknadsföring i några av Sveriges största medier, till exempel Dagens Nyheter och Göteborgsposten. Du arbetar i projekt med olika teman som löper under 7-veckorsperioder där du genomför kontinuerlig research för att hitta och kunna presentera de bästa lösningarna för dina olika kunder. Du arbetar mot en uppsatt budget som du sätter tillsammans med din teamledare för varje tema. Du arbetar med telefonen som ditt främsta verktyg i kontakten med dina kunder.

Du kommer till exempel att:
 • Prospektera kunder och ta kontakt med dessa via telefon.
 • Följa upp och vårda dina kundrelationer och arbeta proaktivt.
 • Sälja annonslösningar utifrån olika redaktionella teman till kunder i hela Sverige.
Framtidsmedias värderingar är Laget Jaget Draget och vi ser självklart att dessa värderingar stämmer väl in på dig och hur du vill jobba. På Framtidsmedia ställer alla upp för varandra och firar segrar tillsammans som ett team. De satsar mycket på att göra aktiviteter tillsammans, allt ifrån säljtävlingar till resor både inom och utanför Sverige. De satsar dessutom mycket på både professionell och personlig utveckling och erbjuder kontinuerligt utbildningar och inspirerande workshops.

Vi söker dig som
 • Har minst avslutad gymnasieutbildning. Om du har läst någon eftergymnasial utbildning är det meriterande.
 • Är obehindrad i svenska, i både tal och skrift, då du dagligen kommunicerar med svensktalande kunder och samarbetspartners.
 • Har goda datorkunskaper och gärna telefonvana.
 • Det är inget krav på tidigare säljerfarenhet men vi ser mycket positivt på om du har tidigare arbetserfarenhet inom service, kundbemötande och/eller sälj.
Det absolut viktigaste är att du har ett stort intresse för sälj samt viljan och drivet att utvecklas i säljrollen tillsammans med Framtidsmedia. Om du vågar satsa har Framtidsmedia verktygen för att hjälpa dig att lyckas. Som person har du en förmåga att lägga ner tid, energi och engagemang på ditt arbete samt tar självständigt ansvar för egna arbetsuppgifter i såväl framgång som motgång. Du trivs med att arbeta i team och ser det som en självklarhet att både hjälpa varandra och att fira varandra. Du är en positiv och framåt person som tycker om att jobba mot högt uppsatta mål och att utmana både dig själv och dina kollegor.

Övrig information
 • Start: Mitten på augusti.
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare med 6 månaders provanställning.
 • Lön: Fast lön med en attraktiv och generös bonusmodell.
 • Placering: Centrala Norrköping
 • Kontaktuppgifter: Frida Andersson 013-470 96 09
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Framtidsmedias önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på lin01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS
Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Framtidsmedia är specialister på affärsutveckling och försäljning inom media. Vårt mål är att alltid ligga ett steg före, för att kunna bistå våra kunder och partners med de mest nytänkande och främsta lösningarna på marknaden.