Utvecklare med inriktning mot spelintegrationer sökes!

Utvecklare med inriktning mot spelintegrationer sökes!

Idag är du bara en ansökan bort från att få vara med om en häftig utvecklingsresa! Paf växer och detta är den perfekta möjligheten för dig som velat komma in på spelmarknaden men ännu inte fått rätt möjlighet. Som mjukvaruutvecklare på Paf arbetar du i agila krossfunktionella team med stora utvecklingsmöjligheter där du avgör hur långt du vill komma. Vi söker dig som älskar programmering och vill arbeta i ett bolag präglat av högt i tak och härlig kultur. Ansök redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker mjukvaruutvecklare till Paf:s integrationsteam i Norrköping.

Paf, som kommer från Åland, har en lång tradition inom spelvärlden. De finns online, har fysiskt kasino och finns på kryssningsfartygen på Östersjön.

På kontoret i Norrköping arbetar idag två team. Det ena teamet utvecklar bingo, skraplotter och andra typer av spel. Det andra teamet fokuserar på att integrera nya spelleverantörer och dess spel. Paf växer ständigt och antalet spel ökar i en allt snabbare takt och vi söker därmed dig som vill arbeta som mjukvaruutvecklare med inriktning integration.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Paf i Norrköping.

Arbetsuppgifter

Som mjukvaruutvecklare med inriktning mot integration är en dag aldrig den andra lik då varje ny leverantör skapar nya förutsättningar. Integrationerna kompliceras av varierande certifieringskrav på olika marknader. Du kommer att ha ett nära samarbete med leverantörerna i arbetet med utvecklingen av befintlig och framtida lösningar. Ditt huvudsakliga fokus ligger således på att tillsammans med dina kollegor ta fram tekniska lösningar, estimera och utveckla tredjepartsintegrationer av spel främst genom Java.

Du kommer att få ägna en stor del av arbetet på att diskutera med dina kollegor kring intressanta utvecklingsfrågor och det finns alltid utrymme att rådfråga. Tjänsten passar därmed dig som älskar programmering och vill arbeta i ett bolag som värnar om personal och kompetens.

Vi söker dig som

Vi söker dig som:
 • har en högskoleutbildning inom IT, alternativt har du ett par års arbetslivserfarenhet av utveckling.
 • har goda kunskaper inom Java
 • har goda kunskaper inom databaser
 • har mycket goda kunskaper i engelska i tal och skrift.
Det är meriterande om du:
 • har kunskaper inom webapplikationer, SpringBoot, JavaScript, HTML5 och SQL
 • har goda kunskaper i svenska i tal och skrift.
Då arbetet sker i team ser vi att du har en god samarbetsförmåga. Vidare bör du vara kommunikativ då arbetet ställer krav på kommunikation med kollegor och leverantörer. För att kunna ro projektet i hamn bör du även vara självgående och ta fullständigt ansvar för ditt eget arbete.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, kontorstider med goda möjligheter till flexibilitet
 • Placering: Norrköping
 • Kontaktuppgifter: Victoria.Hencz@academicwork.se
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och xx önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på recruitmentlin1@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Paf är ett nordiskt spelbolag som grundades 1966 på Åland för att generera vinst till samhallsnyttiga andamal. Vi blev ett av de första spelbolagen online när vi 1999 tog verksamheten till nätet. Många av Paf.coms spel har skapats av vår egen Games Studio och finns därmed bara hos oss. Vi är prisbelönta och branschledande inom ansvarsfullt spelande. Paf bedriver ocksa fysisk spelverksamhet ombord på över 30 kryssningsfartyg på Ostersjon och Nordsjön.

Paf har cirka 400 anställda från över 30 olika länder och vi har kontor på Åland samt i Helsingfors, Stockholm, Norrköping, Riga, Tallinn, Oslo och Madrid. Paf (Ålands Penningautomatförening) licensieras och kontrolleras av Ålands landskapsregering.

Under 2017 omsatte Paf-koncernen sammanlagt 116,5 miljoner euro och gjorde en vinst på 29,4 miljoner euro. Mer information finns på aboutpaf.com.