Transportsäljare sökes till ett av världens ledande logistikföretag!

Transportsäljare sökes till ett av världens ledande logistikföretag!

Drömmer du om ett jobb där du får använda ditt affärsfokus tillsammans med en otrolig energi i en annorlunda bransch? Drivs du därtill av siffror och att mätas mot en budget tillsammans med ditt team? Här har du då en tjänst som erbjuder dig en kombination av detta med ett tryggt globalt företag i ryggen där endast du som individ sätter begränsningar på din egna utveckling!
Sök redan idag då dina framtida kollegor nyfiket väntar på att få ta emot dig redan efter årsskiftet!

Information om uppdraget

Academic Work söker nu en transportsäljare för Agilitys räkning, som är en av världens största integrerade logistikleverantörer och den största privata ägaren samt utvecklaren av industrifastigheter i Mellanöstern och Nordafrika.
Agility erbjuder dig en extremt rolig men annorlunda bransch, här kommer du att tillhöra ett mindre men väldigt erfaret säljteam, med en engagerad chef som erbjuder dig mycket frihet under ansvar, förtroende och stöd.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas hos Agility.

Arbetsuppgifter

Som säljare hos Agility kommer du att ansvara för hela säljprocessen, dvs allt från första kontakt med bolag till avtalsskrivning, här kommer du dock få avlastning vid prissättningar.
Förutom att du ska nå dina försäljningssiffror så mäts du även på genomförda kundmöten.

Du kommer att:
 • Förärva nya kunder via prospektering samt canvasmöten.
 • Besöka kunder ute på plats för att presentera Agility och dess logistiktjänster och transportlösningar.
 • Upprätthålla etablerade relationer till kunder.
Vi söker dig som

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet inom försäljning med bevisad prestation, där du arbetat på liknande sätt i uppsökandet av kunder.

Du ska ha körkort B samt vara flytande i svenska & engelska.

Tjänsten passar dig som har en förmåga att arbeta hårt och lägga ner tid, energi och engagemang i ditt arbete. Du drivs av att genomföra affärer och aktiviteter som påverkar det långsiktiga resultatet. Vi ser gärna att du har en god samarbetsförmåga och att du agerar med trygghet i nya situationer trots begränsad erfarenhet. Utöver detta är du en självgående person som självständigt väljer arbetsmetod och tar stort ansvar för att driva ditt arbete framåt.
Vi lägger stor vikt vid att hitta rätt personlighet till denna tjänst, därför söker vi någon med mycket energi och som vågar gå utanför sin komfort zon.

Övrig information
 • Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare
 • Lön: Fast lön
 • Placering: Norrköping
 • Resor: Ja, i tjänsten ingår mycket resor i omnejd.
 • Arbetstider: 8-16:30 med flexibilitet
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Agilitys önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på recruitmentlin@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Agility är en av världens största integrerade logistikleverantörer och den största privata ägaren samt utvecklaren av industrifastigheter i Mellanöstern och Nordafrika. Agility finns i 100 länder med drygt 22 000 anställda.