Teknisk projektledare till Sweco i Norrköping

Teknisk projektledare till Sweco i Norrköping

Har du arbetat eller arbetar i en roll som projektledare inom El-och Automation? Vill du kliva in i Europas största konsultföretag inom hållbart samhällsbyggande och utbyta erfarenheter med kunniga och drivna kollegor? Sweco i Norrköping söker nu en teknisk projektledare som får en unik möjlighet att leda projekt för deras kunder! Läs vidare och ansök redan idag då urvalet sker löpande.

Information om uppdraget

Academic Work söker en teknisk projektledare till Sweco Industry i Norrköping. Sweco Industry arbetar med automationslösningar, industriell IT mot process-, produktions och verkstadsindustrier över hela landet.

Sweco är en global aktör vilket skapar förutsättningar för dig att på sikt arbeta med spännande projekt både nationellt och internationellt, samt utvecklas i cross-border-projekt med Sweco- kollegor runt om i världen.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Sweco. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som teknisk projektledare kommer du utnyttja dina kunskaper inom automation/el, konstruktion och administrativa delar. Projekten kommer variera i både storlek och karaktär.

I teamet kommer du få möjlighet att arbeta med väldigt kompetenta kollegor och få tillfälle att utbyta erfarenheter som är värdefulla för din framtid. Vidare kommer du att erbjudas en stimulerande arbetsmiljö med mycket eget ansvar i en organisation som är väldigt mån om sina anställda och om dess utveckling.

Du kommer till exempel att:
 • Driva olika projekt för Swecos kunder.
 • Bygga nätverk och utveckla kundrelationer.
 • Ha ansvar för ekonomisk uppföljning internt och mot kund.
Tjänsten passar dig som gillar att arbeta i en organisation som tar ansvar och skapar verklighet av visioner. Arbetsplatsen är dynamisk och du får stora möjligheter till teknisk och personlig utveckling.

Vi söker dig som
 • Är högskoleingenjör med inriktning inom automation eller motsvarande, alternativt läst en YH-utbildning inom automation och sedan byggt på dina tekniska kunskaper genom arbetslivserfarenhet.
 • Har något års erfarenhet som teknisk projektledare.
 • Har god förståelse för fackspråk inom pappersindustrin.
 • Pratar och skriver obehindrat på svenska och engelska då det krävs i tjänsten.
 • Innehar B-körkort, då det förekommer resor i tjänsten.
Som person är du självgående, ansvarstagande och flexibel. Du förväntas kunna bli självgående i din roll relativt snabbt men det kommer alltid finnas kollegor nära till hands att fråga om du är osäker. Utöver detta är du en person som fullföljer det du tar på dig och trivs när du får förtroende utöver dina dagliga arbetsuppgifter. Det innebär tillsammans med mycket kundkontakt att dina dagar kan förändras snabbt och då är det viktigt att du kan anpassa dig till detta utan att tumma på kvalitet. Du kommer också ha stora kontaktytor både internt och externt och då är det viktigt med en god samarbetsförmåga

Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse med hänsyn till uppsägningstid
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Norrköping
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Swecos önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på lin04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sweco är Europas ledande konsultföretag inom hållbart samhällsbyggande. Koncernen omsätter cirka 16,5 miljarder och har drygt 14 500 anställda i 14 länder, varav 5 600 i Sverige. De erbjuder kvalificerade konsulttjänster med högt kunskapsinnehåll. Uppdragen handlar om allt från förstudier, utredning och strategisk planering till design, konstruktion, projektering och projektledning. Swecos ingenjörer, arkitekter och miljöexperter samverkar för att bidra till utvecklingen av ett hållbart samhälle.

Du kommer tillhöra Swecos industrikonsulter som erbjuder tekniska lösningar och metoder åt industrisektorn. Tjänsteutbudet är brett och omfattar produktutveckling, produktionsoptimering och investeringsplanering.