Teknisk administratör till E.ON

Teknisk administratör till E.ON

Vill du ta del av möjligheten att få en inblick i ett stort energibolag och vara en del av deras förändringsresa inom energimarknaden? Eller du kanske läser en utbildning inom IT eller teknik och vill kombinera dina studier med ett deltidsjobb? Då har vi tjänsten för dig! E.ON. söker i dagsläget en teknisk administratör till deras kontor i Norrköping. Sök tjänsten redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för E.ONs räkning en teknisk administratör till deras kontor i centrala Norrköping. Det är ett deltidsuppdrag som kommer innebära 4-8 h i veckan med chans till fler timmar. Arbetsdagarna kommer du lägga upp tillsammans med chefen på plats för att du ska kunna kombinera det tillsammans med dina studier.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos E.ON. Uppdraget kommer att vara på deltid och tanken är att arbetet kommer sträcka sig under din resterande utbildningstid förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som teknisk administratör kommer du arbeta i E.ONs dokumentationssystem för fjärrvärme- och fjärrkyladistribution och spenderad mycket tid i applikationen då arbetet till stor del grundar sig i det systemet. Du kommer även arbeta löpande med administrativa delar och dokumentation. I början kommer det vara främst administrativa arbetsuppgifter men i takt med att du blir varm i kläderna finns det möjlighet att ta ett större ansvar och utöka sina arbetsuppgifter.

Tjänsten passar dig som har ett stort intresse för energilösningar och vill få en inblick i E.ONs verksamhet. E.ON är på en spännande förändringsresa och visar du framfötterna finns det möjligheter till att du efter examen har en framtid inom E.ON.

Vi söker dig som
  • Har minst 1 år kvar på dina studier
  • Har ett stort tekniskt intresse
  • Har goda kunskaper i svenska i tal och skrift
  • Har goda tekniska kunskaper inom olika applikationer och program
Det är meriterande om du har erfarenhet från liknande roller tidigare.

Som person är du strukturerad och noggrann i ditt arbete. Du kommer få arbetsuppgifter tilldelat till dig när du kommer in till kontoret, därför ställs det krav på att du är flexibel och snabbt kan sätta dig in i nya arbetsuppgifter. Vidare är du en positiv person som trivs med att hjälpa till och avlasta dina kollegor.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: 4-8 h/veckan
  • Placering: Norrköping
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och E.ONs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på lin01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Administration, Teknik & Ingenjör, Teknisk skribent
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

E.ON är ett företag som befinner sig på en spännande utvecklingsresa. De fokuserar mer än någonsin på att utveckla sina kundrelationer, växa med kundnära energilösningar samt skapa nya affärsupplägg för att optimera energi- och fastighetssystem. E.ON arbetar engagerat och gränsöverskridande tillsammans för att öka deras kunders konkurrenskraft och bygga ett hållbart samhälle.