Systemutvecklare till Briljant Ekonomisystem!

Systemutvecklare till Briljant Ekonomisystem!

Nu finns chansen för dig som vill bli en del av ett starkt och kompetent utvecklingsbolag i Norrköping att bidra till ekonomisystemet Briljants fortsatta utveckling. Briljant söker en systemutvecklare med fokus mot webb- och mobilapplikationer. Här får du möjligheten att ta ett stort eget ansvar och utvecklas tillsammans med seniora utvecklare där du kan driva egna projekt, bidra med idéer och testa nya tekniker för att utveckla produkten.

Information om uppdraget

Briljant Ekonomisystem AB äger och utvecklar Briljant Ekonomisystem. Bakom produkten står ett utvecklingsbolag samt åtta fristående återförsäljarbolag. Utvecklingsbolaget består av totalt 14 personer varav tio av dem arbetar heltid med systemutveckling. Företaget har en stor efterfrågan på webbaserade lösningar och därför söker vi dig som vill stärka upp teamet inom detta område. Du kommer att få en introduktion av hela systemet för att kunna skapa dig en helhetsförståelse av de olika produkterna men ditt fokus kommer att bli mot webb. Vidare genomför Briljant en satsning på utveckling av mobilapplikationer, vilket kan bli ett område för dig att utvecklas vidare inom på sikt. Här får du både som individ och som del i ett team, en stor möjlighet att påverka hur produkten ska utformas. Hos Briljant är beslutsvägarna korta och en bra idé kan snabbt bli verklighet!

Du erbjuds
 • Ett utvecklande och utmanande arbete med mycket eget ansvar
 • Arbete i en platt organisation där alla, oavsett roll, bidrar till att utveckla ekonomisystemet för att möta efterfrågan från kund
 • Möjlighet att arbeta i ett team som präglas av stark samhörighet med mycket kompetens
Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Briljant.

Arbetsuppgifter

Du kommer inledningsvis att få sätta dig in i och förstå befintlig kod för att sedan vidareutveckla den utifrån användarnas feedback och synpunkter på systemet. Webbutvecklingen sker främst i Angular, JavaScript, TypeScript, HTML5 och CSS3. Du kommer också att arbeta med bl.a. ASP.NET.

Arbetsuppgifterna kommer att anpassas utefter dina tidigare erfarenheter, kunskaper och intressen. Om du är junior i din karriär som systemutvecklare kommer du att få arbeta med en erfaren utvecklare som hjälper dig att snabbt komma in i verksamheten och arbetet. Utvecklingsteamet består av utvecklare med olika typer av bakgrund, kompetenser och erfarenheter, vilket ger dig en unik chans att få nya kunskaper inom programmering, teknik och ekonomi. När du själv blivit varm i kläderna finns möjlighet att inrikta dig mot ett område och bli ansvarig för det.

Om du är intresserad av att driva egna projekt och ha ett helhetsperspektiv finns goda möjligheter till detta genom att på sikt anta en projektledarroll. Du kommer även erbjudas en stor frihet inom ditt ansvarsområde så snart du blivit trygg i din roll. Om du älskar att skriva riktigt bra kod och fördjupa dig inom ett specifikt område finns det lika goda möjligheter för detta. Briljant sätter inga gränser, det är dina intressen och ambitioner som styr.
Här har du alltid nära till ledningen och dörren står alltid öppen om man behöver diskutera något med sina kollegor eller chefer.

Vi söker dig som
 • Har en högskole- eller civilingenjörsutbildning inom relevant område alternativt motsvarande erfarenhet inom systemutveckling.
 • Har ett stort intresse för programmering och gärna erfarenhet av systemutveckling. Kanske har du några hobbyprojekt att uppvisa?
 • Har goda kunskaper i JavaScript/TypeScript, HTML5, CSS3 och .NET samt grundläggande kunskaper kring databaser.
 • Är obehindrad i svenska i tal och skrift samt har goda kunskaper i engelska.
 • Det är mycket meriterande om du har arbetat i, eller kommit i kontakt med, ett eller flera ekonomisystem tidigare.
 • Det är även mycket meriterande med kunskaper i Angular 2+ samt meriterande med kunskaper i Sass.
Som person är du:

Ansvarstagande och vågar ta egna initiativ. Vidare krävs det att du är strukturerad då du kommer ansvara för att kvaliteten på systemen utvecklas och upprätthålls. Det är också viktigt att du är en problemlösare och kan lösa komplicerade problem, se helheten och kunna prioritera rätt. Vi tror också att du brinner för programmering och ser positivt på att bli en del av Briljants goda kamratskap.

Övrig information
 • Start: Vid överenskommelse
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare
 • Placering: Centrala Norrköping
 • Kontaktuppgifter: Anna Johansson
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på recruitmentlin@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Briljant