Systemanalytiker till Holmen IT

Systemanalytiker till Holmen IT

Vill du ha rollen som spindeln i nätet och jobba med strategiskt viktiga IT-projekt på ett företag som brinner för hållbarhet? Holmens värdeord är engagemang, mod och ansvar och nu söker vi en person som kan bidra med just detta. Ta chansen att vara med och stötta och effektivisera Holmens verksamhet med ditt driv och din initiativförmåga. I rollen som systemanalytiker på Holmen IT har du chansen att ta nästa steg i din karriär inom IT på ett internationellt företag med en välkomnande atmosfär och högt i tak!

Information om uppdraget

I Holmentornet i centrala Norrköping sitter Holmen IT i moderna lokaler med en fantastisk utsikt. På insidan hittar vi ca 50 medarbetare som utgör den centrala IT-funktionen och leverantören av IT-tjänster till samtliga delar av koncernen. Just nu ska Holmen bygga om sitt intranät med ny design och nya funktioner. Du kommer ha en viktig roll i detta projekt med att ta in kravspecifikationer från Holmens ledningsgrupp, skissa på lösningar och diskutera dessa med utvecklarna. Med ditt intresse för problemlösning i kombination med service är din uppgift att fungera som spindeln i nätet och driva projekt framåt, både självständigt och tillsammans med andra. Rollen passar dig som tycker om att ha många bollar i luften samtidigt som du bibehåller fokus och struktur.
Detta är en utmanande och spännande roll där du jobbar med att driva och följa upp leveranser av utveckling både internt på Holmen IT men även mot externa leverantörer. Du kommer även arbeta med förvaltningsuppdrag kopplat till Holmens applikationer inom produktionen. En perfekt nästa utmaning för dig som vill jobba i en strategisk nyckelroll med många kontaktytor!
Eftersom Holmen är ett stort bolag med verksamhet på olika orter i Sverige kommer resor att förekomma i tjänsten.

Du erbjuds
 • En nyckelroll med stora möjligheter att påverka utvecklingen av Holmens IT-lösningar
 • En arbetsplats med stora utvecklingsmöjligheter med chans att växa internt
 • Möjligheten att jobba på ett internationellt bolag med verksamhet på många platser både i och utanför Sverige
Som medarbetare på Holmen kommer du befinna dig i en stimulerande miljö där den personliga utvecklingen värderas högt. Utöver förmåner som mobil och dator som även kan användas privat är medarbetarnas hälsa prioriterad med exempelvis gemensamma fredagsträningar.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter
 • Arbeta som länken mellan beställare och utvecklare, genom att ta in kravspecifikationer från kund och förmedla dessa vidare till teamet av seniora utvecklare
 • Support till verksamheten med felsökning och återkoppling
 • Driva projekt och skissa på nya lösningar för att få ut maximal nytta av
Holmens ITlösningar
* Driva och följa upp leveranser av utveckling internt på Holmen IT samt till extern leverantör

Tips! Läs mer om varför du ska jobba på Holmen via deras medarbetare här.

Vi söker dig som
 • Relevant högskoleutbildning inom IT, exempelvis systemvetenskap
 • Goda kunskaper i svenska och engelska
Meriterande
 • Erfarenhet av liknande roller eller support
 • Erfarenhet av arbete med förvaltningsarbete enligt PM3
Som person är du:
 • Initiativtagande
 • En lagspelare med god samarbetsförmåga
 • Strukturerad
Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid, Kontorstider. Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande provanställning om 6 månader. Behovet är långsiktigt och intentionen från Holmen är att erbjuda överrekrytering över tid för rätt person.
 • Placering: Centralt i Norrköping med 3 minuter promenad till resecentrum
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Holmens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Data & IT, Systemanalytiker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Holmen är en av Sveriges största skogsägare och den växande skogen är grunden för deras verksamhet. Här förädlas råvaran till allt från trä för klimatsmart byggande till förnybara förpackningar, magasin och böcker. Med hållbarhetstänk i alla led är Holmen med och skapar en bättre framtid. Nu har du chansen att vara med och bygga en mer hållbar framtid tillsammans med Holmen!