Systemanalytiker mot Business Intelligence till Holmen IT

Systemanalytiker mot Business Intelligence till Holmen IT

Har du någon gång diskuterat ett behov av en bättre IT-lösning för ditt dagliga arbete? Du funderar över lösningen och vet på ett ungefär hur du vill att den ska se ut, men saknar den tekniska kunskapen för att faktiskt kunna utveckla den? Här har vi en roll för dig! Vi söker en Systemanalytiker mot BI, som ska hjälpa Holmens kunder att få bättre och mer effektiva IT-lösningar som tillgodoser arbetsdagens behov. En utvecklande tjänst för dig som står med en fot nära verksamheten och den andra i IT-världens tekniska termer!

Information om uppdraget

I Holmentornet i centrala Norrköping sitter Holmen IT i moderna lokaler med en fantastisk utsikt. På insidan hittar vi ca 50 medarbetare som utgör den centrala IT-funktionen och leverantören av IT-tjänster till samtliga delar av koncernen. I rollen som BI-utvecklare är det din uppgift att förstå de olika verksamheternas behov och översätta dem till krav som ditt team kan omsätta till verklighet. I ditt arbete ingår daglig kundkontakt framförallt med interna kunder, där du arbetar självständigt såväl som tillsammans med kollegor. Ditt team består av dig, en arkitekt och några duktiga utvecklare, och tillsammans stöttar ni verksamheten med deras behov av IT-lösningar!

Du erbjuds

Ett arbete som bidrar till en mer hållbar framtid

En arbetsplats med stora utvecklingsmöjligheter med chans att växa internt
Möjligheten att jobba på ett internationellt bolag med verksamhet på många platser både i och utanför Sverige

Kontinuerlig kompetensutveckling

Som medarbetare på Holmen kommer du befinna dig i en stimulerande miljö där den personliga utvecklingen värderas högt. Utöver förmåner som mobil och dator som även kan användas privat är medarbetarnas hälsa prioriterad med gemensamma fredagsträningar och subventionerad massage.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter

Utgöra en länk mellan verksamhetens behov och skapandet av möjliga IT-lösningar inom BI (Business Intelligence), framförallt mot användarnära delas såsom analysmodeller, rapporter och dashboards

Samla in krav från verksamheten

Följa teknikutvecklingen såväl som att utbilda och informera verksamheterna om möjligheterna med BI-plattformen

Tips! Läs mer om varför du ska jobba på Holmen via deras medarbetare här.

Vi söker dig som

Du har en utbildning som lämpar sig för rollen alternativt erfarenhet av liknande roller inom utveckling och förvaltning av BI-lösningar

Stort intresse för systemutveckling

Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, då viss kontakt med kund sker enbart på engelska.

Meriterande
  • Vi ser extra positivt på om du har en bakgrund inom industrin
  • Meriterande är även erfarenhet av SQL, relationsdatabaser, processmodellering, och/eller kravhantering
Som person är du:

Problemlösande

Serviceinriktad

En lagspelare med god samarbetsförmåga

Övrig information
  • Start: Efter överenskommelse
  • Omfattning: Heltid, Kontorstid. Tjänsten är en visstidsanställning inledningsvis över 6 månader. Behovet är långsiktigt och intentionen från Holmen är att erbjuda överrekrytering över tid för rätt person. För dig med mer erfarenhet kan även direktrekrytering komma att diskuteras.
  • Placering: Centrala Norrköping
  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Holmens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Data & IT, Systemanalytiker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Holmen är en av Sveriges största skogsägare och den växande skogen är grunden för deras verksamhet. Här förädlas råvaran till allt från trä för klimatsmart byggande till förnybara förpackningar, magasin och böcker. Med hållbarhetstänk i alla led är Holmen med och skapar en bättre framtid. Nu har du chansen att vara med och bygga en mer hållbar framtid tillsammans med Holmen!