Spännande uppdrag som kyltekniker!

Spännande uppdrag som kyltekniker!

Är du teknikintresserad och har en bakgrund inom el? Gillar du att ta eget ansvar och arbeta ut mot kunder? Vi söker just nu en kyltekniker till Coromatic, här får du möjlighet att utveckla dig själv och växa med företaget. Läs vidare och sök tjänsten idag då vi tillämpar löpande urval.

Information om uppdraget

Academic Work söker en kyltekniker till Coromatic. Coromatic är den ledande leverantören av lösningar för verksamhetskritisk infrastruktur, s.k. Critical Facilities Solutions, i Norden.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Coromatic. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig under en sexmånaders period. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som kyltekniker kommer du främst säkerställa kyla till Coromatics kunder. Du kommer att arbeta i datahalls miljöer där du tillexemel kommer att arbeta med felsökning på kylaggregat. Du kommer även att arbeta med avtals-, jour- och akutservice samt driftsättning inom området kyla. I rollen ingår även merförsäljning genom att se möjligheter för din kundstock, föreslå förbättringar och uppdateringar av de tekniska systemen.

Resor med övernattning kan förekomma, samt schemalagd jourtjänstgöring och i vissa fall även oregelbundna arbetstider. Arbetet är väldigt självständigt och du driver det mesta på egen hand. Du kommer att ha möjlighet att utgå från valfri stad inom Östergötland och ha tillgång till en egen företagsbil.

Vi söker dig som
 • Har minst en gymnasieexamen inom El eller motsvarande
 • Är obehindrad i tal och skrift i både svenska och engelska
 • Har goda datorkunskaper
 • Har ett brett tekniskt intresse
 • B-körkort
Det är meriterande om du
 • Har en kyltekniskbakgrund
 • Har kunskaper och erfarenheter inom området styr & regler, värmepumpar ventilation och el.
Som person är du noggrann, självgående och strukturerad. Vidare ser vi att du är stresstålig och har god administrativ förmåga. Många arbetsmoment utförs med hjälp av datorstöd, vilket du skall ha vana av. Stor vikt läggs även på din sociala förmåga eftersom arbetet oftast utförs ute hos kund och även i samarbete med kollegor.

Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Valfritt inom Östergötland
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Coromatic önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på lin04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Coromatic är den ledande leverantören av lösningar för verksamhetskritisk infrastruktur, s.k. Critical Facilities Solutions, i Norden. Coromatic säkerställer att kundernas verksamhet fungerar utan avbrott genom att säkra tillgång till kyla, kraftförsörjning och datakommunikation. Företaget kan ta ett helhetsansvar från strategi och design till integration, underhåll och drift av Critical Facilities. Kunder är datacenters, sjukhus, industrier, offentliga verksamheter och huvudkontor. Coromatic har drygt 500 anställda i Norden och har i dagsläget levererat lösningar och tjänster till företag i mer än 40 länder runtom i världen.