Sommarjobb som miljöarbetare i Norrköping

Sommarjobb som miljöarbetare i Norrköping

Har du god körvana och är på jakt efter ett jobb till sommaren? Du kanske är student och vill dryga ut studentkassan under sommarmånaderna? Då kan det här jobbet som miljöarbetare vara något för dig! Sök redan idag, då vi arbetar med ett löpande urval!

Information om uppdraget

Academic Work söker två miljöarbetare till SUEZ i Norrköping som behöver stärka sin bemanning under semesterperioden i sommar. Du kommer att få arbeta i en bra grupp på ca 30 medarbetare där du kommer få bra stöttning i arbetsuppgifterna men även möjlighet att arbeta självständigt. För att du ska få så bra förutsättningar för jobbet som möjligt kommer du till en början få gå bredvid en kollega.

Detta är ett konsultuppdrag som kommer pågå under sommaren 2018, du kommer att vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos SUEZ.

Arbetsuppgifter

Som miljöarbetare kommer ditt främsta arbetsområde vara att hantera återvinning och avfall och se till att det tas hand om på rätt sätt.

Du kommer till exempel att:
  • Hämta hushållsavfall
  • Köra lastbil
Tjänsten passar dig som har god körvana och som vill ha ett varierande och självständigt arbete men i en grupp med mycket laganda.

Vi söker dig som
  • Har C-körkort
  • Har YKB-utbildning
  • Digitalt förarbevis
  • Goda kunskaper i tal och skrift i svenska
Det är meriterande om du

* Har tidigare erfarenhet av en liknande roll

Som person planerar, organiserar och prioriterar du ditt arbete på ett effektivt sätt. Du agerar effektivt även när förutsättningar förändras och anpassar sig till nya omständigheter utan att resultatet påverkas negativt. Vidare agerar du utåtriktat och upplevs som socialt aktiv i yrkesmässiga sammanhang.

Övrig information
  • Omfattning: v. 24-33
  • Arbetstider: Mån-tors 7-16, Fre 7-13
  • Placering: Norrköping
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och SUEZs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på lin04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Deltid, Säsongsjobb, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SUEZ är ett av Sveriges ledande företag inom återvinning och avfallshantering. Med 1100 medarbetare, 66 lokalkontor och egna behandlingsanläggningar erbjuder de effektiva, miljöriktiga lösningar med fokus på nytänkande och långsiktig hållbarhet. Genom att välja SUEZ får du en nära och engagerad partner med lokal kompetens. Samtidigt drar du nytta av deras erfarenhet som en internationell aktör inom avfallshantering.