Sommarjobb för dig med C/CE kort!

Sommarjobb för dig med C/CE kort!

Academic Work söker chaufför till SUEZ i Norrköping som behöver stärka sin bemanning under semesterperioden i sommar. Du kommer att få arbeta i en bra grupp på ca 30 medarbetare där du kommer få bra stöttning i arbetsuppgifterna men även möjlighet att arbeta självständigt. För att du ska få så bra förutsättningar för jobbet som möjligt kommer du till en början få gå bredvid en kollega.

Information om uppdraget

Som chaufför kommer ditt främsta arbetsområde vara att hämta container ifrån företag som arbetar mot olika typer av industrier. Du kommer hämtar container och kör de till förbränningsstationen som ligger på Suez. Mer eller mindre allting man gör sker digitalt och arbetsorderna kommer direkt till bilen där det framgår vilken industri man ska köra till, vad som ska lastas och om den ska tömmas och ställas tillbaka, Eller tömmas och köras hem till Suez.

Vi söker dig som
  • Innehar C och/eller CE kort + giltigt YKB och ADR.
  • Digitalt förarbevis
  • Erfarenhet av krokbil med lastväxlare alternativt har du arbetat som kranbilsförare
  • Goda kunskaper i tal och skrift i svenska
Det är meriterande om du

* Har tidigare erfarenhet av en liknande roll

Som person är du:

Serviceminded

Ansvarstagande

Flexibel

Övrig information
  • Start: Midsommarveckan
  • Omfattning: Heltid ca 7-16,
  • Placering: Norrköping
  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (57 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SUEZ är ett av Sveriges ledande företag inom återvinning och avfallshantering. Med 1100 medarbetare, 66 lokalkontor och egna behandlingsanläggningar erbjuder de effektiva, miljöriktiga lösningar med fokus på nytänkande och långsiktig hållbarhet. Genom att välja SUEZ får du en nära och engagerad partner med lokal kompetens. Samtidigt drar du nytta av deras erfarenhet som en internationell aktör inom avfallshantering.