Säkra extrajobbet idag och dryga ut studentkassan!

Säkra extrajobbet idag och dryga ut studentkassan!

Har du inte hunnit säkra upp extrajobbet än? Nu söker vi dig som vill jobba extra under studietiden. Vi söker lokalvårdare till Vrinnevisjukhuset i Norrköping, här får du möjlighet att komma in på ett stort företag och få massa arbetslivserfarenhet! Låter det spännande? Läs mer och sök tjänsten redan idag då vi arbetar med löpande urval.

Information om uppdraget

Academic Work söker flertalet lokalvårdare till Sodexo som ska arbeta på Vrinnevisjukhuset i Norrköping. Du kommer att arbeta extra och arbetspassen kommer vara förlagda under dag, kväll och helg. Du förväntas därför vara flexibel och kunna arbeta ca 12h/veckan vid sidan av dina studier.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Sodexo.

Arbetsuppgifter

Som lokalvårdare på Vrinnevisjukhuset kommer du arbeta inom hela sjukhusområdet med dess olika avdelningar och lokaler. Arbetet förväntas skötas med kvalitet och då du jobbar i en hygienisk miljö är en viktig aspekt i arbetet att du är noggrann. Som ny i rollen kommer du genomgå en introduktion för att få förståelse för sjukhusets krav på hygien och för att få rätt förutsättningar i arbetet.

Vi söker dig som gillar att arbeta effektivt och fortfarande hålla hög kvalité i ditt arbete. Du är flexibel och kan arbeta på helger men också på vardagar.

Vi söker dig som
  • Är student på en eftergymnasial utbildning minst 50% och har minst 1,5 år kvar av dina studier eller har annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%.
  • Kan vara tillgänglig för arbete både under helger men även under vardagar och kvällar.
  • Du har goda kunskaper i tal och skrift i svenska då det krävs för tjänsten.
Som person är du flexibel och självgående samt har en förmåga att kunna ta egna initiativ i arbetet. Då du kommer att ha många kontaktytor är det viktigt att du har en social förmåga och trivs med att samarbeta med andra.

Övrig information
  • Start: November.
  • Omfattning: Deltid, 12 h/vecka. Arbetet är förlagt på helger och dag/kväll.
  • Placering: Vrinnevisjukhuset i Norrköping.
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Sodexos önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på lin04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Städ, Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Deltid, Extrajobb, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sodexo har idag vuxit till en av världens största arbetsgivare med verksamheter i 80 länder världen över. De är världsledande inom Quality of Life Services service för livskvalitet, och våra kunder finns både inom privat och offentlig sektor samt på institutioner. De erbjuder integrerade servicetjänster inom Facilities Management. I Norden omsätter de 7,5 miljarder kronor och sysselsätter 11 000 medarbetare. Det gör Sodexo till ett av Nordens ledande Service Managementföretag.