Redovisningsekonom till Ravago i Norrköping!

Redovisningsekonom till Ravago i Norrköping!

Söker du en bred roll inom ekonomi där du får ta självständigt ansvar för att driva ekonomi- och redovisningsarbetet framåt? Vill du få möjlighet att utforma en helt ny roll i en nystartad verksamhet i Norrköping? Ravago erbjuder dig en spännande och utvecklande tjänst som redovisningsekonom där du får skapa, driva och leda ekonomiarbetet i ett växande och välmående bolag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Ravagos räkning en redovisningsekonom. Ravago har etablerat sig i Norrköping och söker nu en redovisningsekonom som ska ansvara för ekonomin lokalt. I denna roll får du arbeta brett med hela det ekonomiska flödet. Tjänsten innebär stort eget ansvar där du självständigt leder ekonomiarbetet på kontoret. Du kommer att introduceras in i arbetet av en nuvarande ekonom som arbetar inom Ravago-gruppen för att sedan ta över ansvaret själv.

Ravago startade som ett familjeföretag och har sitt ursprung i Belgien. De är idag ett världsledande företag inom distribution försäljning och compoundering av plast, gummi och kemikalier. Idag är dom etablerade globalt i över 50 länder med ca 5200 anställda.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Ravago.

Arbetsuppgifter

Som redovisningsekonom kommer du ansvara för ekonomiarbetet för enheten i Norrköping. Du kommer att ha en central roll på kontoret samt ha stora möjligheter att utveckla rutiner och uppgifter själv. Du har internationella kontaktytor i rollen samtidigt som du arbetar nära verksamheten och samarbetar med den lokala ledningsgruppen och produktionen. Du arbetar i SAP och rapporterar underlag månadsvis till Belgien.

Du kommer till exempel att:
 • Vara delaktig i upprättande av månads- och årsbokslut.
 • Ansvara för kund- och leverantörsreskontra.
 • Hantera skatt- och momsredovisning.
 • Hantera löpande bankärenden.
 • Hantera kontakter med revisorer och externa myndigheter.
 • Ta fram budgetunderlag och statistik, göra sammanställningar och analysera resultat.
 • Driva förbättringsarbete av löpande rutiner och processer för att säkerställa nogrannhet och effektivitet.
Tjänsten passar dig som vill ta stort eget ansvar för att bygga upp en ny roll i en nystartad verksamhet. Du får möjlighet att arbeta i ett världsledande bolag med utvecklingsmöjligheter i form av kompetensutveckling på deras internationella kontor.

Vi söker dig som
 • Har en högskoleutbildning inom ekonomi, alternativt en YH-utbildning inom relevant område exempelvis inom redovisning.
 • Har minst 3 års erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete.
 • Har erfarenhet av att arbeta i affärssystem, gärna SAP.
 • Har goda kunskaper i Excel, du kan hantera funktioner som Vlookups och pivottabeller.
 • Är obehindrad i svenska och engelska i både tal och skrift då kommunikation internt kräver det.
Som person är du strukturerad och och noggrann i ditt arbete. Du trivs med att arbeta självständigt och kan på egen hand driva ditt arbete framåt. Att planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt samt att följa de kvalitetsstandards som krävs för arbetet är en självklarhet för dig.

Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid
 • Arbetstid: 8-16
 • Placering: Norrköping
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Ravagos önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på recruitmentlin@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Tillsvidareanställd, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

RAVAGO är ett världsledande företag inom distribution försäljning och compoundering av plast, gummi och kemikalier. De har huvudkontor i Belgien och har mer än 200 bolag med ca 5200 anställda i över 50 länder. Ravago är ett privat familjeägt bolag där nu den 3:e generation driver företaget. Globalt har man över 30 produktions enheter inom områdena plast, gummi , kemi och isolations material.