Redovisningsekonom till Dana

Redovisningsekonom till Dana

Drömmer du om att få utlopp för ditt intresse för ekonomi? Vill du arbeta i en organisation där kulturen präglas av en familjär stämning? Är du dessutom tillgänglig för uppdrag omgående? Läs mer om tjänsten nedan och sök redan idag då start är i januari!

Information om uppdraget

Academic Work söker en redovisningsekonom till Dana SAC Sweden i Norrköping. Här får du möjlighet att under tre månader få mer meriterande erfarenhet inom ekonomi och snabbt ta på dig en ansvarstagande roll.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Dana SAC Sweden. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig från januari och tre månader framåt, eventuellt finns det sedan chans till förlängning. Detta är en unik chans för dig som känner dig trygg inom ekonomi att utvecklas ytterligare!

Arbetsuppgifter

Som redovisningsekonom kommer du att arbeta nära din kollega som arbetar som ekonomiassistent. Ni kommer att samarbeta nära, men där du har huvudansvaret för mycket av företagets ekonomi. Det är viktigt att du känner dig trygg med att arbeta i olika affärssystem och med att stödja företagets olika kontor i Skandinavien vad gäller deras ekonomi. Då tjänsten till en början är ett kortare uppdrag kommer ditt fokus vara att arbeta med bokslut, rapportering och redovisning med möjlighet att ta dig an ett större ansvar med tiden. Du kommer att få intern stöttning och guidning när du påbörjar denna tjänst.

Du kommer till exempel att:
 • Ge ekonomiskt och analytiskt stöd och fungera som en rådgivare till chefer i organisationen.
 • Arbeta med strategiutveckling i verksamheten för att säkerställa ekonomisk integritet.
 • Vara ansvarig för intern och extern finansiell rapportering.
Tjänsten passar dig vars arbetssätt präglas av en nyfikenhet och eftersöker en organisation där kulturen genomsyras av en familjär stämning med högt i tak.

Vi söker dig som
 • Har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi, alternativt har flerårig erfarenhet som bedöms likvärdig.
 • Har erfarenhet av att arbeta med bokslut.
 • Har en förståelse för finansiell rapportering.
 • Har goda kunskaper i Officepaketet, främst Excel.
 • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift då arbetet kräver det.
Som person är du strukturerad och du planerar och organiserar ditt arbete på ett effektivt sätt. Du är noggrann och följer de kvalitetsstandards som behövs för arbetet och du är uppmärksam på detaljer. Du tar ett stort ansvar för dina egna arbetsuppgifter och tar även ansvar för organisationens gemensamma resultat och bidrar till att organisationen ska uppnå sina mål. Vidare är du självgående och kan arbeta utan i förväg fastställda rutiner.

Övrig information
 • Start: omgående, start i januari.
 • Omfattning: heltid, initialt kommer uppdraget att pågå under tre månader med eventuell chans till förlängning.
 • Placering: Norrköping
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Dana SAC Sweden önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på lin02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här.
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Ekonomi, Controller, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Läs mer om Dana SAC Sweden på deras hemsida.