Projektkoordinator till Netel

Projektkoordinator till Netel

Vi söker nu en projektkoordinator till Netel i Norrköping. Gillar du att planera och koordinera? Vill du dessutom få en chans att utöka din administrativa erfarenhet? Låter det som något för dig? Läs mer och sök tjänsten redan idag då start är omgående!

Information om uppdraget

Academic Work söker nu en projektkoordinator. Netel AB befinner sig i ett expansivt skede och behöver därför förstärka upp med ytterligare en person i Norrköping. Här får du möjlighet att komma in i en roll där det finns utrymme att växa från grunden och på sikt utvecklas i en spännande och utmanade roll.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Netel AB. Uppdraget kommer att vara på heltid där målet är att du ska kunna bli anställd direkt hos företaget om alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som projektkoordinator kommer du att vara spindeln i nätet och stöttepelaren när det gäller struktur. Du kommer att koordinera och planera upp arbetet för dina kollegor så att arbetet ute på site flyter på. Vidare kommer du att hantera ritningar, vara behjälplig med accesser och hålla koll på checklistor.

Du kommer till exempel att:
 • planera och förbereda praktiska detaljer inför etablering av telekomanläggningar
 • följ upp, rapportera samt dokumentera. Vanligtvis i operatörens stödsystem.
Tjänsten passar dig som har en vilja och ambition att stötta dina kollegor i sitt arbete, du är inte rädd för att hugga i där det behövs.

Vi söker dig som
 • har tidigare arbetslivserfarenhet från administrativa roller, med fördel även koordinerande arbetsuppgifter
 • har mycket goda kunskaper i det svenska språket i både tal och skrift då de dagliga arbetsuppgifterna kräver det
 • behärskar det engelska språket i tal och skrift då du har mycket kontakt med tekniker
 • har körkort B då resor kan förekomma i arbetet.
Det är meriterande om du har erfarenhet av CAD.

Som person är du strukturerad och du planerar, organiserar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt. Du tar initiativ och kommer med förslag på nya arbetssätt som dina kollegorn sedan kan ta del av. Du har även en förmåga till självinsikt och utstrålar trygghet och stabilitet.

Övrig information
 • Start: omgående
 • Omfattning: heltid i 6 månader, med ambition att du blir anställd direkt hos Netel på sikt
 • Placering: Norrköping
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Netels önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på lin02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Administration, Koordinator, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Netel AB är ett entreprenadbolag som med kreativitet och engagemang som ledord bygger fysiska tele-, bredbands- och elnät i Norden och Baltikum. De är väletablerade på marknaden och har sedan år 2000 levererat helhetslösningar - med allt från planering och projektering till utförande och underhåll - åt teleoperatörer, nätägare, fastighetsägare, byggföretag, bostadsbolag, och bostadsrättsföreningar. Netel är nytänkande och utvecklande och betraktas av deras affärsrelationer mer som samarbetspartners än leverantör. De är idag ett av de ledande företagen på marknaden. I verksamheten är det alltid kundens behov som står i centrum med mål att bygga långsiktiga och förtroendefulla relationer.