Projektinköpare inom entreprenader

Projektinköpare inom entreprenader

Nu söker vi dig som är en erfaren inköpare med kunskaper inom entreprenader som vill anta nästa utmaning. Här får du bidra med din kompetens och ta stort ansvar i ett större projekt. Start är omgående så var snabb in med din ansökan!

Information om uppdraget

Vår kund jobbar med ett stort internationellt projekt och behöver nu förstärkning av en projektinköpare. Du introduceras i arbetet av kollegan som har dessa arbetsuppgifter idag men som framöver ska fokusera på annat. Ni kommer ha ett tätt samarbete och det finns tydliga processer att följa. Du samarbetar också med projektgrupp men förväntas driva dina inköp självständigt.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Som projektinköpare kommer du främst att genomföra inköp och följa upp att avlämningar genomförs korrekt. Utifrån ritunderlag och processer jobbar du självständigt med att driva inköpsprocessen från början till slut.

Vi söker dig som
 • Har flerårig arbetslivserfarenhet av inköp och kunskap inom entreprenader
 • Har kunskaper i juridik och terminologin i lagligt skrivna dokument
 • Har erfarenhet av AB04 eller ABT 06
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska, muntligt och skriftligt, eftersom kommunikation på båda språken är en stor del av rollen.
Det är meriterande om du har ett tekniskt intresse eller en eftergymnasial utbildning inom inköp.

Som person är du:
 • Orädd
 • Självgående
 • Har god samarbetsförmåga
Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, långsiktigt uppdrag
 • Placering: Norrköping, men hemifrån i nuläget
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Transport & Logistik, Inköp
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se