Projektadministratör till Netel

Projektadministratör till Netel

Nu söker vi dig som vill jobba i en administrativ roll där du får agera spindeln i nätet och stötta dina kollegor. Här blir du en del av ett växande företag som jobbar med byggnationen av framtidens mobilnät! Sök tjänsten redan idag då urvalet sker löpande!

Information om uppdraget

Academic Work söker en projektadministratör som ska förstärka Netel AB. Rollen är administrativ där du säkerställer att den dokumentation som behövs före och efter att teknikerna utför sitt arbete finns på plats och administrerar dokumentationen i system. Här får du möjlighet att komma in i en roll där du lär sig och växer från grunden och på sikt kan utvecklas i en utmanade roll. Eftersom tjänsten är en utökning kommer du till viss del kunna påverka ditt arbetssätt och rutiner.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter

Du kommer främst att:
 • Planera, koordinera och förbereda det praktiska arbetet för dina kollegor ute på site
 • Administrera byggnadstekniska dokument i system
 • Säkerställa korrekt dokumentation inför fakturering till kund
 • Göra enklare ritningar i CAD utifrån underlag eller mallar
 • Hantera övrig administration som att hantera accesser och hålla koll på checklistor
Tjänsten passar dig som har ett starkt ordningssinne och gillar att stötta dina kollegor i deras arbete. Du jobbar proaktivt och trivs med att vara involverad i alla led av ett projekt för att säkerställa att arbetet flyter på smidigt.

Vi söker dig som
 • Har erfarenhet av administrativa arbetsuppgifter
 • Har mycket goda kunskaper i svenska och goda kunskaper i engelska, muntligt och skriftligt, eftersom tjänsten innebär dialog med kollegor kring det genomförda arbetet
Det kan vara meriterande om du har kunskaper i CAD men vi lägger stor vikt vid de personliga egenskaperna i denna rekryteringsprocess.

Som person är du:
 • Självgående
 • Strukturerad
 • Initiativtagande
Övrig information
 • Start: Runt årsskiftet, enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Norrköping
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Netels önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Netel Group bedriver verksamhet i Sverige, Norge, Finland och Tyskland med huvudkontoret i Slagsta, Stockholm. Netel är ett entreprenadbolag specialiserat på planering, utbyggnad och underhåll av infrastruktur för kommunikation och el. Netel AB projekterar, bygger och installerar allt inom fysiska bredbands-, telekom- och elnät i Norden och levererar sedan år 2000 helhetslösningar för alla typer av el- och kommunikationsnät åt bostadsrättsföreningar, kommunala bostadsbolag, operatörer och nätägare. Netel är entreprenöriellt, nytänkande och ställer höga krav på sina medarbetares kreativitet.

På Netel erbjuds du en trygg arbetsplats med ständigt växande och utvecklande verksamheter där personligt engagemang och individuellt ansvarstagande är två av de viktigaste drivkrafterna. De är stolta över sin innovationsförmåga och över det som de kunnat bidra med till branschen under sina 20 verksamma år.