Produktionsingenjör till Ragn-Sells i Norrköping

Produktionsingenjör till Ragn-Sells i Norrköping

Har du ett stort engagemang för jordens omsorg? Brinner du dessutom för förbättringsarbete och effektivisering av befintliga processer? Då har vi jobbet för dig. Ragn-Sells söker just nu en driven och initiativtagande produktionsingenjör till sin verksamhet i Norrköping Häradsuddens Avfallsanläggning. Sök redan idag, vi tillämpar löpande urval.

Information om uppdraget

Academic Work söker nu en produktionsingenjör för Ragn-Sells räkning. Ragn-Sells är Sveriges främsta kompetensföretag inom återvinning och miljö. Ragn-Sells är ett levande bevis på att omsorg om jorden och bra affärer går hand i hand, med nyskapande och effektiva lösningar för att minimera, ta hand om och omvandla avfall till resurs.
Hos Ragn-Sells kommer du in till ett härligt klimat som skapas av kollegorna på plats, här är du inte bara en anställd i mängden, utan du blir involverad, uppskattad och får släppa lös din kreativa sida.
Här sker nya utvecklingar i högt tempo, det innebär även att du kommer få möjlighet till att utvecklas tillsammans med dina kollegor.
Verksamheten på Häradsudden har expanderat väsentligt senaste tiden och vi står nu inför en stor utbyggnad - vi är mitt uppe i en tillståndsprövning för nytt tillstånd där vi avser att bredda verksamheten ytterligare.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Ragn-Sells.

Arbetsuppgifter

Som produktionsingenjör kommer du arbeta med att vidareutveckla Ragn-Sells materialåtervinning vilket innebär optimering av nuvarande och framtida avfallssystem.
En annan viktig del i arbetet är utveckling av behandlingstekniker som syftar till ökad materialåtervinning samt omvärldsbevakning, för att hitta en avsättning av behandlat avfall på marknaden både inom Sverige och world-wide.

Du kommer till exempel att:
 • Utvärdera och utveckla behandlingstekniker för olika typer av avfall, förorenat vatten etc.
 • Arbeta med upphandlingar och ta fram underlag för investeringar.
 • Samordna byggnationer av nya behandlingstekniker, deponiytor etc.
 • Arbeta med planering och uppföljning av underhåll.
Tjänsten passar dig som har ett tekniskt intresse och trivs i en föränderlig miljö där du får konstant utveckling och arbeta på ett företag med mycket hjärta. Du tycker miljöfrågor kring avfallshantering och förändringsarbeten är spännande och du vill arbeta i en roll där du får utveckla och effektivisera arbetssätten för bästa möjliga resultat.

Vi söker dig som
 • Har en ingenjörsutbildning inom produktionsteknik,energiteknik, verkstadsindustri eller industriell ekonomi på högskole- eller yrkeshögskolenivå och gärna har kemikunskaper.
 • Har ca 5 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom industrin, energisektorn eller inom avfallsbranschen, antingen som konsult eller anställd.
 • Har goda IT kunskaper i Office paketet och gärna inom Dynamics AX
 • Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
Som person är du initiativtagande och tar stort ansvar för ditt egna arbete. Då arbetet kräver omvärldsbevakning och att man konstant är på tårna ser vi att du är strategisk i ditt arbetssätt där du arbetar utifrån visioner och långsiktiga mål som bryts ner i planer och aktiviteter. Vidare ser vi att du har en god samarbetsförmåga.

Övrig information
 • Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
 • Omfattning: Heltid
 • Lön: Fast
 • Placering: Norrköping
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Ragn-Sells önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på [recruitmentlin@academicwork.se](mailto: recruitmentlin@academicwork.se) under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt.
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ragn-Sells är Sveriges främsta kompetensföretag inom återvinning och miljö. De är ett familjeägt företag som samlar in, behandlar och återvinner avfall och restprodukter från näringsliv, organisationer och hushåll över hela Sverige. Deras erfarna och professionella medarbetare tror på enkla lösningar, ansvarstagande, helhetssyn och framåtanda. De är fler än 1800 medarbetare i Sverige. Ragn-Sells koncernen finns dessutom i Danmark, Norge och Estland. Totalt är de 2900 personer i hela koncernen och deras medarbetare har fler än 1600 fordon till sin hjälp. 2017 omsatte koncernen över 6 miljarder SEK.