Orderadministratör till innovativt företag!

Orderadministratör till innovativt företag!

Vill du arbeta på en spännande arbetsplats och vara en del av företagets förändringsresa? Trivs du i en administrativ roll och har god datorvana? Då kan rollen som orderadministratör vara något för dig! Läs mer och sök tjänsten idag då start är redan nu i juli!

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning en orderadministratör med fokus mot företagskunder. Kontoret är beläget centralt i Norrköping, där du kommer ingå i ett positivt och engagerat team och arbeta mot både individuella, som gemensamma, mål.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget kommer att vara på heltid och initialt sträcka sig fram till slutet av augusti 2018. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som orderadministratör kommer du arbeta med att hjälpa företagskunder med leverans- och orderärenden. Du kommer att administrera nybeställningar, flyttar och annulleringar inom telefoni, bredband och paketering. Allt arbete sköts via företagets interna system där du och dina kollegor betar av ärenden i en kö. Du kommer att ha viss telefonkontakt, framförallt med kollegor internt men även med kunder.

Du kommer att arbeta i ett team som präglas av framåtanda, högt tempo och engagemang, med ett starkt fokus på kunderna, service, och på kvalitet. Det är ett härligt gäng med många gemensamma aktiviteter vilket ger en bra stämning på kontoret.
Företaget arbetar kontinuerligt med ett coachande, närvarande ledarskap där du får feedback på ditt dagliga arbete. Du får en bra utbildning när du börjar och därefter kommer du att kontinuerligt fortsätta att utbildas inom fler kompetensområden.

Här får du chansen att komma in i företaget och skapa kontaktnät för framtiden!

Vi söker dig som
 • Har minst 3-års gymnasiekompetens eller motsvarande
 • Har god datavana, är duktig på informationssökning och har en analytisk förmåga
 • Har en god förmåga att kommunicera på både svenska och engelska.
Det är meriterande om du
 • Tidigare erfarenhet av kundkontakter och telefonvana
 • Tidigare erfarenhet inom telecom-branschen
 • Tidigare arbetat med administration eller orderhandläggning.
Som person är du noggrann och mån om att utföra dina arbetsuppgifter med bra kvalité. Du har en stor ansvarskänsla och håller dig uppdaterad på jobbet kring nya regler och bestämmelser. Då det ofta ligger många ärenden i kö är det viktigt att du är stresstålig och trivs med att samarbeta med dina kollegor för att ge bästa servicen till företagets kunder.

Övrig information
 • Start: Omgående, juli.
 • Omfattning: Heltid i 2 månader, med god chans till förlängning till hösten.
 • Placering: Norrköping.
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på lin02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Den nya generationens telekomföretag, där våra 21 000 duktiga kollegor möter miljontals kunder varje dag i världens mest uppkopplade länder. Vi är knutpunkten i det digitala ekosystemet som gör det möjligt för människor, företag och samhällen att få tillgång till allt som är viktigt för dem, på deras villkor, dygnet runt året runt. Vi har bestämt oss för att förändra it-och telekomindustrin och föra världen närmare våra kunder.