Nu söker vi fler orderadministratörer till Telia

Nu söker vi fler orderadministratörer till Telia

Trivs du i en administrativ roll med många kontaktytor? Vill du arbeta på en arbetsplats i förändring mot att bli New Generation Telco? Nu har du som gillar att hänga med i teknikens utvecklig chansen att få komma in i ett härligt team på Telia. Läs mer och sök tjänsten idag då start är redan nu i september!

Information om uppdraget

Jag skulle säga att det bästa är att man kommer få förmånen att få jobba i ett fantastiskt team av kollegor som alltid är villiga att hjälpa till och stötta varandra. Dessutom är Telia en stor och spännande arbetsplats i förändring mot att bli New Generation Telco.

Så här beskriver vår tidigare konsult Adam, som idag jobbar på Telia, kring varför man ska börja jobba hos dem. Nu söker vi på Academic Work för Telias räkning en kollega till Adam!

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Telia. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig fram till årsskiftet. Det finns möjlighet att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som orderadministratör kommer du arbeta med att hjälpa Telias företagskunder med leverans- och orderärenden. Du kommer att administrera nybeställningar, flyttar och annulleringar inom telefoni, bredband och paketering. Allt arbete sköts via Telias interna system där du och dina kollegor betar av ärenden i en kö. Du kommer att ha viss telefonkontakt, där du då ringer ut till Telias kunder. Du förväntas även att aktivt delta i förbättringsarbete och eventuella projektarbeten kan tillkomma.

Du kommer att arbeta i ett team som präglas av framåtanda, högt tempo och engagemang, med ett starkt fokus på kunderna, service, och på kvalitet. Det är ett härligt gäng med många gemensamma aktiviteter vilket ger en bra stämning på kontoret.

Telia arbetar kontinuerligt med ett coachande, närvarande ledarskap där du får feedback på ditt dagliga arbete. Du får en bra utbildning när du börjar och därefter kommer du att kontinuerligt fortsätta att utbildas inom fler kompetensområden.

Här får du chansen att komma in på Telia som bolag och skapa kontaktnät för framtiden!

Vi söker dig som
 • Har minst 3-års gymnasiekompetens eller motsvarande
 • Har tidigare arbetslivserfarenhet av kundkontakter och telefonvana
 • Har god datavana, är duktig på informationssökning och har en analytisk förmåga
 • Har en god förmåga att kommunicera på både svenska och engelska.
Det är meriterande om du har
 • Tidigare erfarenhet inom telecom branschen
 • Tidigare arbetat med administration eller orderhandläggning.
Som person har du ett tekniskt intresse och gillar ny teknik. Vidare är du noggrann och mån om att utföra dina arbetsuppgifter med bra kvalité. Du har en stor ansvarskänsla och håller dig uppdaterad på jobbet kring nya regler och bestämmelser. Då det ofta ligger många ärenden i kö är det viktigt att du är stresstålig och trivs med att samarbeta med dina kollegor för att ge bästa servicen till företagets kunder.

Övrig information
 • Start: September.
 • Omfattning: Heltid 6 månader med möjlighet till förlängning.
 • Placering: Centrala Norrköping.
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Telias önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på lin02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är Telia Company, den nya generationens telekomföretag. Våra 21 000 duktiga kollegor möter miljontals kunder varje dag i världens mest uppkopplade länder. Vi är knutpunkten i det digitala ekosystemet som gör det möjligt för människor, företag och samhällen att få tillgång till allt som är viktigt för dem, på deras villkor, dygnet runt året runt. Vi har bestämt oss för att förändra it-och telekomindustrin och föra världen närmare våra kunder.

Läs mer på www.teliacompany.com