Lärare inom webbutveckling sökes till Fria Läroverken

Lärare inom webbutveckling sökes till Fria Läroverken

Drivs du av att se andra lyckas och vill få möjligheten att påverka personer redan från början? Är du student, har ett pedagogiskt sinne och är en expert på webbprogrammering? I sådana fall finns din drömtjänst nu tillgängligt!

Information om uppdraget

Academic Work söker lärare inom webbprogrammering till Fria Läroverken i Norrköping. Skolan har stort fokus på att kombinera ambitiösa studier med idrott och visionen är att vara Sveriges främsta friskola med ordning och reda, engelskspråkig undervisning och höga akademiska resultat. Denna position passar antingen dig som är student eller har en annan huvudsaklig sysselsättning och vill bredda dina kunskaper inom det pedagogiska. Då denna tjänsten omfattar 4 arbetsdagar per vecka ser vi att den fördelaktigt bemannas av 2 personer som själva ser till att fördela arbetstiden eller en person som har möjligheten att vara flexibel i sitt schema.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Fria Läroverken. Uppdraget kommer att vara på deltid och sträcka sig fram till juni 2019.

Arbetsuppgifter

Som programmeringslärare kommer du arbeta med att planera och lägga upp undervisningen för studenter som inte har några förkunskaper inom programmering. Du förväntas lära ut de programmeringsspråk och ramverk som kursplanen innehåller och det är därför viktigt att du är bekväm med de tekniska delarna. Detta omfattar såväh HTML, CSS Javascript samt för kurserna relevanta ramverk. Klicka dig vidare för att få mer information om kursplanerna för webbutveckling, dator och nätverksteknik samt programering inom JavaScript

Du kommer till exempel att:
 • Lägga upp undervisningen och lära ut HTML, CSS och Javascript
 • Bedöma och sätta betyg på studenternas uppgifter
 • Skapa en inspirerande och trygg atmosfär för eleverna
Tjänsten passar dig som tidigare har erfarenhet av att lära ut till andra kanske som handledare, studentlärare eller mentor. Du tycker det är roligt att följa andra personers utveckling och ser detta som ett inspirerande extrajobb vid sidan av studierna. Kanske är ni två vänner som läser olika program och kan tillsammans dela upp undervisningen.

Vi söker dig som

Vi söker dig som brinner för att lära ut till andra och har för tjänsten relevanta programmeringskunskaper.
 • Studerar eller har en annan huvudsaklig sysselsättning.
 • Har erfarenhet av att undervisa och brinner för att lära ut till andra
 • Har för tjänsten relevanta kunskaper inom webbprogrammering
Då undervisningen sker på Svenska är det av största vikt att du har mycket goda kunskaper inom språket.

Det är meriterande om du

* läser vid lärarprogrammet

Som person är du kommunikativ och trivs med att tala inför andra. Du är resultatfokuserad och drivs av att se eleverna nå sina mål. För denna tjänst är det viktigt att du är strukturerad och kan på ett självständigt sätt lägga upp och genomföra din undervisning.

Övrig information
 • Start: 1 december
 • Omfattning: 4 dagar/vecka
 • Lön: 130 kr/h
 • Placering: Norrköping
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och xxx önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen..
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på lin01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Fria Läroverken driver gymnasieskolor på ett flertal order i södra Sverige. Skolan har funnits i Norrköping sedan 2002 och har idag ca 420 elever. Lärarstyrkan brinner för att locka ut det bästa ur varje student och vill hjälpa eleverna att våga vara ambitiösa.