Junior systemutvecklare till Norrköping!

Junior systemutvecklare till Norrköping!

Vill du arbeta i en givande och dynamisk miljö som präglas av ett fokus på ständig förbättring? Är du vår nästa systemutvecklare och vill arbeta med förändringsarbete mot en helt digitaliserad arbetsplats? Ja det är sant, du kan bli en av dem som kommer göra skillnad för verksamhetens framtid. Ta chansen och sök redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker junior systemutvecklare för kunds räkning. Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig fram till årsskiftet 2019/2020. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som junior utvecklare kommer du arbeta med design och utveckling av it- system utifrån verksamhetens krav. Arbetet sker alltid i team där man hjälper varandra att ta fram de bästa lösningarna, såldes kommer en del av ditt arbete innebära kontinuerliga diskussioner och utvärderingar på både ditt eget men också andra idéer och problem. Du kommer implementerar valda tekniska lösningar av ett system som svarar upp mot ställda krav samt att valda lösningar ansluter sig till val av systemarkitektur. Du är noggrann och tar ansvar för kvaliteten i vald teknisk lösning.

Tjänsten passar dig som vill ta ett steg vidare i din karriär och hitta nya utvecklingsmöjligheter på en verksamhet som ligger i framkant gällande IT-frågor.

Vi söker dig som
 • Du har relvant utbildlning inom området för tjänsten.
 • Minst 1 års arbetslivserfarenhet som systemutvecklare.
 • Du har minst 2 års arbetslivserfarenhet av systemutveckling i JEE, SQL, JUnit.
 • Du har minst 2 års arbetslivserfarenhet av webbutveckling (HTML, jQuery, CSS).
 • Du har minst 2 års arbetslivserfarenhet SVN eller GIT.
 • Du kan tala och skriva på svenska då de krävs för tjänsten.
Det är meriterande om du
 • Har arbetslivserfarenhet av Jira.
 • Har minst 1 års arbetslivserfarenhet Linux, Eclipse, Wicket, Maven och Spring.
Som person trivs du med att arbeta i en föränderlig miljö och kan agera effektivt när förutsättningar förändras och anpassar dig till nya omständigheter. Du kommer att arbeta teambaserat och det är därför viktigt att du är bra på att samarbeta och identifierar och utvecklar relationer i grupp samt lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. Vidare tar du självständigt ansvar för egna arbetsuppgifter i såväl framgång som motgång och kommer med förslag till lösningar.

Övrig information
 • Start: 2018/11/01
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Norrköping
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på lin04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork