Junior redovisningsekonom till martin&servera

Junior redovisningsekonom till martin&servera

Vill du vara med på en spännande förändringsresa tillsammans med ett bolag i framkant? Har du en utbildning inom ekonomi och vill få en chans att utvecklas mer praktiskt inom området? För dig som visar framfötterna finns här alla möjligheter att gå långt! Läs mer och sök tjänsten nedan, ser framemot din ansökan!

Information om uppdraget

Academic Work söker nu en junior redovisningsekonom till Martin&Servera.
För dig som trivs i en flexibel organisation erbjuds här en möjlighet att komma in på ett företag där möjligheterna är oändliga om du visar framfötterna!

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Martin&Servera. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig sex månader framåt. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som junior redovisningsekonom kommer du att arbeta med kundreskontran och redovisningen. Du kommer sedan att få vara delaktig i månadsbokslut och avstämning med bank som är en stor del av kundreskontragruppens arbete. Även arbete inom leverantörsreskontran och redovisning kan förekomma. Arbetsuppgifterna kommer att anpassas efter dina tidigare erfarenheter och för dig som besitter en bredare erfarenhet finns det möjlighet att ta dig an ytterligare arbetsuppgifter. Även om du är relativt junior finns det med rätt inställning alla chanser att utöka rollen.

Du kommer till exempel att arbeta med
 • kundfakturering och inbetalningar.
 • kravhantering och räntefakturering.
 • autogiro och påminnelser.
 • kontoavstämningar och utredningar
Tjänsten passar dig som är hungrig på att lära och kommer in med energi och viljan att lära dig mer. Här söker vi dig som vill utvecklas mer inom den ekonomiska processen.

Vi söker dig som
 • har eftergymnasial utbildning inom ekonomi.
 • har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift. Koncernspråket är på svenska men det förekommer också kundkontakt på engelska varför det är ett krav.
 • har mycket god datorvana och kunskaper i Excel.
Det är meriterande om du
 • har praktisk erfarenhet av kundreskontra. Kanske har du sommarjobbat eller varit ekonomiansvarig i någon förening.
 • har erfarenhet av något större affärssystem. Har du kunskaper i Enterprise är det högst meriterande.
Som person är du nyfiken på att lära nytt och du har ett driv av att utveckla både dig själv och din omgivning. Du lever efter mantrat att med rätt inställning kommer man långt.
Du trivs i en miljö där det här högt till tak och ett öppet frågeklimat och du tycker det är roligt att jobba. Med din positiva inställning bidrar du till en härlig stämning i arbetsgruppen. Eftersom du kommer arbeta med siffror förutsätter arbetet att du är noggrann och kan hålla uppsatta deadlines.

Övrig information
 • Start: i början på oktober.
 • Omfattning: heltid, 6 månader med goda chanser till förlängning.
 • Placering: Norrköping, Ingelstad.
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på lin02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här.
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Martin&Servera är Sveriges ledande restaurang- och storköksspecialist. Oavsett om du driver en restaurang, ett bageri, en skolrestaurang i kommunal regi eller representerar en rikstäckande kedja så har vi de produkter och lösningar som du behöver.
Martin & Servera-koncernen levererar dagligen livsmedel, drycker och utrustning till tusentals kunder runt om i hela Sverige. Huvudkontoret ligger i Årsta utanför Stockholm.
Våra lager är strategiskt placerade i Halmstad, Norrköping, Enköping och Umeå. Vi har totalt 13 säljkontor, från Malmö i söder till Luleå i norr.
Vår ambition är att bidra till din framgång. Som kund hos oss får du en affärspartner med stor kunskap och ett genuint engagemang för utvecklingen av den svenska måltidsbranschen.