Ingenjör inom tekniskt underhåll & dokumentation

Ingenjör inom tekniskt underhåll & dokumentation

Är du redo för nästa utmaning inom i karriären? Holmen i Norrköping söker nu en ingenjör som kommer ansvara för dokumentation och teknisk underhåll. Vi söker dig som vill arbeta i en teknisk roll där ditt fokus kommer ligga på teknisk dokumentation på en hög nivå. Har du en relevant eftergymnasial utbildning och ett stort intresse för förbättringsarbeten kan det här vara en tjänst för dig. Välkommen in med din ansökan!

Information om uppdraget

Academic Work söker en ingenjör till Holmen i Norrköping. Du kommer att vara en del av ett team med både bredd -och spetskompetens, placerade på kontoret i Norrköping.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Holmen. Uppdraget kommer att vara på heltid. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

I din roll kommer du arbeta med Holmens dokumentationsflöde och uppdatera tekniska handlingar av olika slag. Vidare kommer du arbeta med att addera projekt i register och då allt ifrån ritningar, datablad, instruktioner. Där blir din tekniska kunskap av stor betydelse då du kommer sortera bland olika komponenter och välja ut de mest relevanta. Du kommer även att uppdatera anläggningsdokumentation/grunddata i underhållssystem. Uppdatering kan ske utifrån ett behov från underhåll eller projekt. Vidare kommer du utifrån ett flödesschema se hur förändringar ska se ut och hitta rätt ritning till det. Här kommer du ha ett nära samarbete med den som ansvar för ritningen av flödesschemat.

Du kommer till exempel att:
 • Uppdatera ritningar i CAD-miljöer
 • Arbeta i affärssystemet IFS samt SAP
 • Uppdatera anläggningsdokumentation/grunddata i underhållssystemet
Tjänsten passar dig som är tidigt i din karriär och ute efter att skaffa värdefull erfarenhet inom branschen.

Vi söker dig som
 • Besitter en eftergymnasial teknisk utbildning, alternativt har förvärvat likvärdig teoretisk kunskap genom arbetslivserfarenhet
 • Är flytande i svenska och engelska i såväl tal som skrift, då dokumentation och kommunikation i arbetet kräver det
 • Har B-körkort, då rollen innefattar vissa resor till anläggningar och verk
 • Har tidigare erfarenhet av att arbeta i AutoCAD
 • Har goda kunskaper inom Officepaketet
Det är meriterande om du
 • Har arbetat med underhållsarbete i en större organisation, gärna med fokus på dokumentation
 • Erfarenhet inom affärssystemet IFS eller SAP
Som person är har du förmåga att arbeta bra med andra människor samt agerar lyhört och uppmärksamt för andras synpunkter, kompetenser och prestationer. Vidare är du en stjärna på att planera och organisera ditt arbete på ett effektivt sätt. För denna roll ser vi även att du är noggrann och följer de kvalitetsstandards som behövs för arbetet och tar ditt ansvar.

Övrig information
 • Start: Omgående eller när kan du?
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Norrköping
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Holmens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på lin04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Holmen Paper är en av världens ledande tillverkare av trähaltigt tryckpapper till magasin, böcker och reklam. Vi erbjuder innovativa, hållbara och resurseffektiva produkter som baseras på färsk fiber från omsorgsfullt brukade svenska skogar. Via våra två svenska pappersbruk i Hallsta och Braviken samt våra sju europeiska säljbolag erbjuder vi innovativa lösningar till kunder över hela världen. Vårt huvudkontor ligger i Norrköping och idag är vi fler än 850 medarbetare som producerar drygt 1,1 miljoner ton papper varje år.