IT-supportmedarbetare som vill växa i sin kompetens

IT-supportmedarbetare som vill växa i sin kompetens

Är du en IT intresserad person och vill arbeta i en omväxlande roll där man satsar på sina medarbetare och dess utveckling? Brinner du för att ge god service och vill vara en viktig del i den interna supporten? För dig som vill ha en roll som kombinerar IT och det sociala så finns nu möjligheten att ansluta dig till vår kund i Norrköping.

Information om uppdraget

Academic Work söker för vår kunds räkning en IT support som kommer att arbeta med support till deras interna medarbetare runt om i Sverige. Du utgår från deras kontor i Norrköping men kommer även besöka och finnas tillgänglig på andra kontor runt omkring i Sverige. I rollen får du ta mycket eget ansvar för ditt arbete och tidsplanering med stöttning och inspiration från en mentor som kommer finnas tillgänglig för dig som junior i din roll.

Du får möjlighet att arbeta i ett företag som eftersträvar en positiv företagskultur med ett bra arbetsklimat där medarbetarna ses som den viktigaste resursen i företaget. De arbetar aktivt för att vara en attraktiv arbetsgivare och för rätt person finns goda möjligheter att utvecklas inom bolaget.

Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Deras intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter
 • Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer innebära att ge support kring installation, användarkonton samt felavhjälpning av IT-utrusning.
 • Du kommer dagligen hantera mjukvara som Office 365 så du behöver ha kännedom och vilja lära dig mer om detta program för att kunna ge bästa möjliga service till dina användare.
 • Hjälpa till att rigga upp nya kontor och se till att den dagliga driften fungerar.
 • Ha nära kontakt med kommunikationschefen och arbeta med deras intranät.
Vi söker dig som

Vi söker dig som har relevant utbildning inom IT alternativt har ett brinnande intresse för IT och på så sätt erhållit relevanta kunskaper på annat sätt. Du har ett fritidsintresse av att hålla på med datorer och hjälpa nära och kära med IT relaterade frågor eller så har du erfarenhet av branschen sedan tidigare.
 • B-körkort
 • Är flytande i svenska i tal och skrift
 • Office 365
Tjänsten passar dig som vill utvecklas inom IT och support. Personen vi söker kommer vara en viktig kontaktperson internt på företaget vilket gör att vi önskar en utåtriktad person som tycker om att arbeta med service. Du är strukturerad och noggrann i ditt sätt att arbeta och har lätt för att följa instruktioner.

Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Norrköping
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi erbjuder VVS-installationer och VVS-service till alla kundsegment, från privatpersoner till stora fastighetsägare, byggbolag och industrin. Vår kunskap och erfarenhet sträcker sig från rådgivning och konstruktion till färdiga installationer vid nybyggnad, ombyggnad och vid hyresgästanpassningar. Vår service omfattar alla typer av serviceåtaganden, från enklare akuta uppdrag till långsiktiga serviceavtal en eller flera fastigheter.