IT-koordinator till fastighetsprojekt!

IT-koordinator till fastighetsprojekt!

Nu söker vi dig som vill jobba som delprojektledare för IT-infrastrukturen i fastighetsprojekt! Du jobbar med hela processen från framtagning av behov till att säkerställa leveranser. Sök redan idag, urval sker löpande!

Information om uppdraget

I rollen som IT-koordinator stöttar du den lokala projektledaren gällande IT-infrastruktur. I dina ansvarsområden ingår att ha god kännedom om vilka infrastrukturtjänster som finns tillgängliga, hur verksamheten fungerar, de förändringar som är på gång samt pågående och planerade fastighetsprojekt. Vidare säkerställer du att verksamheten har rätt IT-infrastrukturtjänster samt att överenskomna leveranser sker i tid, effektivt och med kvalitet till relevant kostnad.

Du erbjuds

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Du kommer bland annat att:
 • Identifiera fastighetsprojektens behov av IT-infrastruktur
 • Delta vid projektmöten för aktuella fastighetsprojekt
 • Koordinera och säkerställa leveranser vilket bland annat innebär daglig kontakt med leverantörer
 • Kontinuerligt informera verksamheten, projektet och ledningsgrupp
Vi söker dig som
 • Har relevant arbetslivserfarenhet där du kommit i kontakt med liknande arbetsuppgifter
 • Har en god teknisk förståelse och kunskaper inom digital arbetsplats
 • Har goda kunskaper i svenska, muntligt och skriftligt, eftersom kommunikation är en stor del av rollen
Som person är du kommunikativ och har en god samarbetsförmåga där du involverar och informerar relevanta personer både internt och externt. Vidare är du ansvarstagande och har ett strukturerat arbetssätt där du driver dina arbetsuppgifter från start till mål.

Övrig information
 • Start: Omgående eller enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Norrköping
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Data & IT, Projektledare
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se