Grafisk designer/ originalare till Holistic

Grafisk designer/ originalare till Holistic

Vill du vara med och skapa friskare och mer kärleksfull värld?
Är du en grafisk designer som älskar produktion och brinner för design som bygger varumärken? Då ska du söka denna tjänst hos Holistic! Här får du arbeta med att stärka och utveckla kännedomen om Holistic och öka kunskapen om vad som påverkar vår hälsa och hur vi kan hålla oss friskare och må bättre.

Information om uppdraget

Academic Work söker nu en grafisk designer till Holistic i Norrköping. Vår kund är ett snabbt växande kunskapsföretag med försäljning av egenutvecklade kosttillskott under eget varumärke via återförsäljare. De erbjuder produkter av hög kvalitet, men även föredrag och utbildningar inom kost och hälsa, integrativ medicin samt personlig utveckling.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Holistic. Uppdraget kommer att vara på heltid. Då Holistic ser långsiktigt på denna tjänst så kommer den att kontinuerligt fortgå med ambitionen om att bli en tillsvidareanställning, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som grafisk designer/originalare på Holistic har du varierande arbetsuppgifter och många olika kontaktytor.
Du blir en del av marknadsavdelningen och kommer att ha ett nära samarbete med Holistics AD men ska även kunna arbeta självständigt med grafisk form.
Du ansvarar för utformning, produktion och beställning av olika trycksaker, kursmaterial, presentationer och produktetiketter. Du tar fram underlag till kontorsmaterial och hanterar beställningar av profilmaterial. I tjänsten ingår även digitalt arbete med uppdateringar av hemsida och produktion av nyhetsbrev samt displayannonser. Du kommer att rapportera till marknadsansvarig.

Tjänsten passar dig som brinner för att vara med och producera och utveckla Holistic. För att trivas i rollen är det viktigt att du lever efter Holistics värderingar och tror på deras värdegrund: kärlek, sanning och ansvar. Läs gärna mer på Holistics hemsida om deras värdegrund och deras spännande resa!

Vi söker dig som
 • Har en för tjänsten relevant utbildning, såsom grafisk designer eller digital marknadsförare.
 • Har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, kanske har du haft en längre praktik under din utbildning eller har hunnit arbeta ett par år.
 • Har erfarenhet av InDesign, Photoshop och Illustrator.
 • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.
 • Har kunskap och erfarenhet av digital kommunikation.
 • Som person är du strukturerad, noggrann och effektiv. Vidare är det också viktigt att du besitter en god samarbetsförmåga.
Det är meriterande om du...

* Har arbetat med digitala nyhetsbrev (Apsis).

Övrig information
 • Start: omgående.
 • Omfattning: heltid, sex månader med mycket goda chanser till förlängning.
 • Placering: Norrköping.
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på lin02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här.
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Media, Kultur & Design, Designer
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Holistic är ett snabbt växande kunskapsföretag med försäljning av egenutvecklade kosttillskott under eget varumärke via återförsäljare. De erbjuder produkter av hög kvalitet, men även föredrag och utbildningar inom kost och hälsa, integrativ medicin samt personlig utveckling. Holistic vill bidra med kunskap som hjälper människor att ta kontroll över sitt liv och leva medvetet och därmed bidra till att skapa friskare och gladare människor och ett bättre samhälle.

Holistic finns i Norrköping och har 40 anställda. Fyra gångar har de blivit utsedda till gasellföretag och vid två tillfällen utsetts till superföretag. De värnar mycket om deras återförsäljare och god service och närhet till kunden är viktigt. De säljer i dag till kunder huvudsakligen i Sverige men har också påbörjat en internationalisering.