Distributionsmontörer till Eltel

Distributionsmontörer till Eltel

Du som har en fingertoppskänsla utöver det vanliga och som söker en arbetsdag med variation där kvalitet värdesätts högt. Eltel är på jakt efter förstärkning till deras team och söker efter en distributionsmontör. Eltel består av ett gäng kollegor som jobbar hårt, hjälper varandra och är ett team med högt i tak. Bolaget ligger i Norrköping men du har möjlighet att utgå hemifrån. Om du letar efter din nästa utmaning som montör, ser vi fram emot din ansökan!

Information om uppdraget

Academic Work söker nu efter en distributionsmontörer till Eltel. Eltel är en ledande nordeuropeisk leverantör av tekniska tjänster för kritiska infrastrukturnätverk, där de bygger, underhåller och uppgraderar kraftöverföringsanläggningar. Företaget arbetar inom segmenten power, kommunikation och annat.

Denna tjänst är inom segmentet power, det segmentet innebär allt från projektering till montering och driftsättning av nya elektriska anläggningar inom spänningsområdena 0.4-130 kV. På befintliga nät utförs uppgraderingar, utbyggnationer, service och underhåll. Vidare har Eltel även ett ben i elbilsmarknaden, där företaget projektleder och monterar nya elbilsladdare på offentliga platser och till privatpersoner. Som distibitutionsmontör arbetar man oftast i team, men det händer att arbete utförs enskilt också. Det viktiga är att allt som genomförs präglas av hög säkerhetsstandard från planering till genomförande. Eltel är ett företag med lång tradition och gedigen erfarenhet, så här finns nu möjligheten att bli en del av detta företag och dess utveckling!

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Eltel. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig under en sex månaders period till en början.

Arbetsuppgifter

I Östergötland har Eltel bland annat ett stort serviceavtal med Eon Energidistribution och det är mot dem du tillsammans med resterande distributionsmontören kommer att arbeta. Arbetet kommer innebära underhåll och felavhjälpning av distributionsnät 0.4-36 kV. Detta är en självständigroll där du får möjligheten att vara med och påverka din arbetssituation. Vidare finns det möjlighet till beredskapstjänstgöring.

Det finns olika delar i avtalet och beroende på vad du är intresserad av samt arbetat med tidigare så finns de olika områden att arbeta inom. Distributionsmontörerna arbetar inom respektive specialist område.

Du kommer till exempel att:
 • Genomföra inkopplingar
 • Åtgärda kabel-brott
 • Arbeta med vädersäkringar
Tjänsten passar dig som arbetat inom eldistribution tidigare men som nu är sugen på att vara del av ett företag där du själv kan påverka din arbetssituation.

Vi söker dig som
 • Har en teknisk elutbildning på minst gymnasienivå samt erfarenhet från arbeten inom eldistribution. Alterntivt har du jobbar flera år inom området.
 • Har mycket goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift
 • Har B-körkort i plånboken, då resor förekommer i tjänsten
 • ESA - certifikat
Det är meriterande om du
 • Har motorsågskort
 • Har goda kunskaper i engelska i såväl tal som skrift
 • Har arbetslivserfarenhet från stolp/linje arbeten samt har motorsågskort
 • Har branschspecifika utbildningar såsom säkerhet på väg, heta arbeten, hjärt- och lungräddning, AMS eller andra relevanta utbildningar
Som person är du driven och trivs i en ansvarstagande roll, där du förstår vikten av att alla behöver bidra för att nå företagets gemensamma mål. Vidare agerar du tillmötesgående i ditt bemötande mot andra samt uppvisar en vilja och förmåga att hjälpa både kunder och kollegor. Du tycker även om att ta egna initiativ och påbörjar gärna aktiviteter på egenhand för att nå ett önskat resultat.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Norrköping, du utgår hemifrån
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Eltels önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på lin04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Eltel är en ledande nordeuropeisk leverantör av tekniska tjänster för kritiska infrastrukturnätverk - Infranets - inom segmenten Power, Communication och Other, med verksamhet i Norden, Polen och Tyskland. Eltel erbjuder ett brett och integrerat tjänsteutbud som spänner från underhåll och uppgraderingstjänster till projektleveranser. Eltel har en diversifierad kontraktsportfölj och en växande kundbas av stora nätägare. Antalet anställda uppgår för närvarande till cirka 8 000 stycken.