Bygg och anläggninskonsult till Ramböll

Bygg och anläggninskonsult till Ramböll

Tycker du det är spännande med bygg? Gillar du att jobba i team men trivs även med att arbeta självständigt? Vill du kombinera ditt arbete med mycket kundkontakt? Just nu söker vi en bygg och anläggningskonsult till Ramböll med placering i Norrköping, Linköping eller Västervik. Vänta inte med att skicka in din ansökan då urval sker löpande!

Information om uppdraget

Academic Work söker en bygg och anläggningskonsult till Ramböll.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Ramböll. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig under sex månader. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som bygg- och anläggningskonsult är ingen dag den andra lik. Du kommer bland annat att vara med på byggmöten och projekteringsmöten tillsammans med ditt team som sätter grund för projekten. Du kommer även driva egna projekt. Du kommer få vara ute hos Rambölls kunder och ha mycket kundkontakt där du representerar Rambölls varumärke. Vidare kommer du arbeta med utredningar av allt från befintliga fastigheter till motorvägar etc.

Du kommer till exempel att:
 • Upprätta kalkyler inför anläggningsprojekt
 • Besikta byggprojekten så de håller standarden
 • Arbeta med allmän bygg- och projektledning
Vi söker dig som

Vi söker dig som har en högskole- eller universitetsutbildning med fördel inom bygg/anläggning. Motsvarande erfarenhet inom området anses som likvärdigt. Det är väldigt meriterande om du har några års erfarenhet inom branschen.

Specifika krav:
 • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift
 • Har B-körkort
 • Det är meriterande om du har arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter
Som person är du självgående, ansvarstagande och relationsskapande. Du kommer spendera en del av din tid ute hos kunder och då handlar det om att bygga bra relationer. Dina dagar kan dessutom komma att förändras snabbt vilket ställer krav på flexibilitet. I och med att du ansvarar för din tid är det viktigt att du vet vad som ska göras och att du inte är rädd för att ta egna beslut.

Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Norrköping, Linköping eller Västervik
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Rambölls önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på lin04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ramböll är ett företag som brinner för inspirerande och nytänkande lösningar som kommer kunder, slutanvändare och samhälle till nytta. Ramböll är en ledande samhällsrådgivare med över 13 000 experter runt om i världen. Ramböll Sveriges huvudkontor finns i Stockholm. I Sverige har Ramböll ca 1 700 medarbetare på ett 30-tal kontor. Du kommer att arbeta på kontoret i centrala Norrköping.