Automationsingenjör till Sweco

Automationsingenjör till Sweco

Är du El- och Automationsingenjör och vill ta nästa steg i karriären? Vill du ha ett varierat arbete där ingen dag är den andra lik? Nu söker vi en medarbetare till Sweco Industry i Norrköping. Vi söker dig som är i början av din karriär och vill arbeta i ett spännande bolag där utveckling och lärande är i fokus.

Information om uppdraget

Academic Work söker för Sweco Industrys räkning en El/automationsingenjör till Norrköping. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Sweco Industry.
Sweco Industry arbetar med automationslösningar, industriell IT mot process-, produktions och verkstadsindustrier över hela landet. Uppdragen varierar från enstaka automationsuppdrag till kompletta leveranser inom samtliga industrisegment.De spänner över projektens alla faser, från rådgivning och konceptutformning till detaljering och genomförande.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Sweco Industrys önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.
Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Sweco Industry.

Arbetsuppgifter

Som El/Automationskonstruktör på Sweco Industry kommer du att arbeta mot välkända industriföretag inom bland annat pappersindustrin, , jobba med den senaste tekniken samt bli en fena på branschens olika verktyg. Rollen ger dig möjlighet att arbeta både i Norrköping men även ute hos kund i olika delar av landet.

Vi söker dig som

Är högskoleingenjör med inriktning inom automation eller motsvarande, alternativt så har du läst en YH-utbildning inom automation och sedan byggt på dina tekniska kunskaper genom arbetslivserfarenhet.

Pratar och skriver obehindrat på svenska och engelska då det krävs i tjänsten.

Innehar B-körkort.

Har erfarenhet från pappersindustrin eller annan processindustri.

Då du kommer arbeta i team är det av stort vikt att du som person har lätt för att samarbeta. Samtidigt ser vi att du är självgående i ditt arbete. och kan driva ditt arbete framåt. Ytterligare egenskaper som är viktiga är att du har förmågan att strukturera upp ditt eget arbete på ett noggrant och effektiv sätt.

Övrig information
  • Start: Enligt överenskommelse
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Norrköping
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Swecos önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på lin04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sweco är Europas ledande konsultföretag inom hållbart samhällsbyggande. Koncernen omsätter cirka 16,5 miljarder och har drygt 14 500 anställda i 14 länder, varav 5 600 i Sverige. De erbjuder kvalificerade konsulttjänster med högt kunskapsinnehåll. Uppdragen handlar om allt från förstudier, utredning och strategisk planering till design, konstruktion, projektering och projektledning. Swecos ingenjörer, arkitekter och miljöexperter samverkar för att bidra till utvecklingen av ett hållbart samhälle.

Du kommer tillhöra Swecos industrikonsulter som erbjuder tekniska lösningar och metoder åt industrisektorn. Tjänsteutbudet är brett och omfattar produktutveckling, produktionsoptimering och investeringsplanering.