Administratör med stort intresse för ekonomi

Administratör med stort intresse för ekonomi

Har du ett intresse för ekonomi och vill utvecklas i din roll som administratör? Är du förändringsbenägen och tycker om när den ena dagen inte är den andra lik? Gillar du att söka information, trivs med ett stort kontaktnät och har en god systemvana så är det just dig jag söker till vår kund i Norrköping! Start är omgående så läs mer nedan och sök jobbet redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker nu två administratörer med ett intresse för ekonomi till Eltel i Norrköping.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Eltel. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig fram till årsskiftet. Det finns möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som administratör på kontoret i Norrköping kommer du vara en del av ett härligt team på cirka 10 personer. Kulturen präglas av en familjär stämning där alla stöttar varandra och klimatet genomsyras av en öppenhet och högt i tak. Du kommer som administratör att arbeta med hela faktureringsprocessen. Du kommer att förbereda fakturor och skapa dessa i systemet. Ofta behövs det information och olika dokument för att kunna fullfölja fakturorna och här kommer det krävas informationssökande samt kontakt med kollegor både internt och externt. För rätt person finns det möjlighet att växa in i rollen och få ett utökat ansvar.

För att snabbt komma in i arbetet och för att få de bästa förutsättningarna för att kunna utföra ett bra arbete kommer du få introduktion av dina erfarna kollegor, som du sedan kommer att stötta och arbeta nära under uppdragets gång.

Tjänsten passar dig som gillar att stötta och avlasta dina kollegor med stort som smått, vidare är du inte rädd för att hugga i där det behövs.

Vi söker dig som
 • har en avslutad gymnasial utbildning.
 • har tidigare arbetslivserfarenhet av administration.
 • har en förståelse för de ekonomiska termer som du stöter på under fakturering.
 • hanterar det svenska språket i tal och skrift mycket väl.
 • mycket god datavana samt tidigare erfarenhet av att arbeta i affärssystem.
Det är meriterande om du
 • har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare.
 • erfarenhet av affärssystemet IFS.
 • har en bakgrund inom elbranschen.
 • B-körkort är mycket meriterande då det kommer förekomma resor till kontoret i Åtvidaberg.
Som person är du flexibel och trivs med förändring. Du ser till att, trots förändrade förutsättningar, så påverkas inte resultatet negativt. Du besitter en god struktur och planerar ditt arbete på ett effektivt sätt samt skapar strukturer som underlättar för både dig och dina kollegor. Då rollen innefattar mycket samarbete med kollegor och ett stort kontaktnät så är det viktigt att du har en god samarbetsförmåga och snabbt bygger relationer och inger förtroende hos personer runt omkring dig.

Övrig information
 • Start: omgående.
 • Omfattning: Heltid till årsskiftet med möjlighet till förlängning.
 • Placering: Norrköping.
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på lin02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här.
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Ekonomi, Administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Eltel är en ledande nordeuropeisk leverantör av tekniska tjänster för kritiska infrastrukturnätverk Infranets inom segmenten Power, Communication och Other, med verksamhet i Norden, Polen och Tyskland. Eltel erbjuder ett brett och integrerat tjänsteutbud som spänner från underhåll och uppgraderingstjänster till projektleveranser. Eltel har en diversifierad kontraktsportfölj och en växande kundbas av stora nätägare. Under 2017 hade Eltel en omsättning på 1,3 miljarder euro. Antalet anställda uppgår för närvarande till cirka 8 000. Sedan 2015 är Eltel AB noterat på Nasdaq Stockholm.