Beredare eldistribution

Beredare eldistribution

Ta chansen att bli en del av ATS- ett härligt gäng där teamkänslan är stark. Här stöttar och hjälper vi varandra för att nå bästa resultat. Var med och utvecklas tillsammans med oss i en kraftfull organisation med framåtanda.

Vi vidareutvecklar vårt företag och våra arbetssätt, och letar efter dig som vill vara med och bidra i detta viktiga arbete.

Om tjänsten

Som beredare på ATS kommer du att ha en viktig roll, ditt ansvar kommer att vara inom alla förekommande arbeten med beredning av lokalnätsanläggningar för eldistribution 0,4-40 kV. Entreprenaderna karaktäriseras av reinvesterings- och nyanläggningsarbeten. Du arbetar med flera projekt samtidigt och hanterar deras framdrift.

Din profil

Vi ser gärna att du är diplomerad EBR-beredare samt innehar några års erfarenhet från motsvarande arbeten. Även du som är erfaren distributionselektriker och känner dig mogen att ta nästa steg i din utveckling är välkommen med din ansökan.

Det är meriterande om du har erfarenhet av EBR.

Körkort B är ett krav.

Personlighet och kompetenser

Vi söker dig som trivs i rollen med stort ansvar och som motiveras av att utveckla och förbättra verksamheten. Du trivs i rollen som spindeln i nätet och att hantera flera och olika frågor parallellt.

Därtill har du god samarbetsförmåga och ser det som en självklarhet att skapa goda relationer. Du agerar med säkerheten i fokus. Stor vikt läggs vid din personlighet.

Vi arbetar med löpande urval, därav kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Kontakt

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta vår VD, Staffan Gustavsson, 0707 79 40 04
Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Organisation & ledning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 okt 2022 (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.